![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Bine, eu sunt nou aici, aşa încât scuze, dacă acest lucru este greşit forum.
Prietenul meu are un laptop Acer (care nu a avut prea mult timp). Oricum, am încercat câteva luni în urmă pentru a obţine pe LINK eliminată! şi nu ar munca - Tocmai am primit de IE eroare pagina spune-mi pentru a actualiza etc etc racoritoare nu funcţionează. Am fost încercarea de a ajunge pe site-ul de atunci, fără noroc. Cu toate acestea, mama mea are un nou laptop Acer similare şi pot întotdeauna pe site-ul american MAC cosmetice. Nu pot întotdeauna pe englez MAC cosmetice, nu doar de un american. Nu am nici o idee de ce .... prietenii mei de la Londra şi Leeds poate ajunge pe un american .... AJUTOR!!! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
S-ar putea fi furnizorul de servicii Internet în cazul în care acesta continuă să nu funcţioneze spun câteva zile mai târziu, dar încă mai lucrează pentru prietenii dvs., atunci acesta poate fi o problema cu computerul dumneavoastră, dar, dacă acesta este singurul site care nu funcţionează Aş fi înclinat sale de a spune nimic în neregulă cu PC-ul.
|
|||
|
|||
|
Am găsit de asemenea instalarea noului Internet Explorer 7 felul comună IE o mulţime de probleme.
|
|
|
|||
|
|||
|
Yahoo bine. com-ul nu funcţionează o mulţime de timp, dar yahoo. co. Regatul Unit nu .... am prea IE 7
|
|
|
|||
|
|||
|
Aţi făcut un recent spyware şi virus de scanare?
Dacă nu ne-am spybot şi rulaţi-l. |
|
|
|||
|
|||
|
De actualizare a ie7 că ar trebui să elimine, astfel cum a 6 CSS funcţionalitate probleme.
|