menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Webových prehliadačov & FTP Klienti

Register

Problém s aplikáciou Internet Explorer a niektoré webové stránky

Reply

Thread Tools
Old 20.dubna 2007, 13:54
Nový člen skupiny

Default Problém s aplikáciou Internet Explorer a niektoré webové stránky

Ok Som tu nový, takže Ospravedlňujem sa, ak je to zlé fórum.

Môj priateľ má notebook Acer (ktorý on nemal príliš dlho). Každopádne som sa snažil pred pár mesiacmi sa dostať na LINK zmazané! a ono by to nefungovalo - i just got the error IE stránke mi hovoril, aby som obnoviť atď atď Osviežujúci nefunguje. Som sa snažil dostať na webové stránky od tej doby sa žiadne šťastie.

Avšak, moja matka má nový podobný notebook Acer, a ja si vždy dostať na americký kozmetiku MAC internetových stránkach.

Vždy môžem dostať na anglický kozmetika MAC, ale nie americké. Nemám potuchy, prečo .... mojich priateľov z Londýna a Leeds môže dostať na americký ....

HELP!
Old 20.dubna 2007, 13:59
Administrátor Skupina

Dalo by sa ISP, ak bude naďalej fungovať povedať pár dní neskôr, ale ešte pracuje pre svojich priateľov, potom môže byť problém s počítačom, ale ak je to jediné miesto, ktoré nefunguje by som mať tendenciu povedať nič zlého na jeho počítači.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 20.dubna 2007, 14:43
Administrátor Skupina

Tiež som našiel novú inštaláciu programu Internet Explorer 7 druhov veľa spoločných problémov IE.
Old 20.dubna 2007, 16:33
Nový člen skupiny

dobre yahoo. com nefunguje veľa času, ale yahoo. čo. uk nemá .... mám IE 7 príliš
Old 20.dubna 2007, 16:36
Administrátor Skupina

Ste to urobil nedávno vírusy a spyware scan?

Ak sa nedostane spybot a spustite ho.
Old 25.dubna 2007, 19:08
Člen Skupina

Upgrade na IE7 by mal vylúčiť, že za 6 má problémy s CSS funkčnosť.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Internet Explorer oprávnenie Problem. crazyforISA Webových prehliadačov & FTP Klienti 5 12. októbra 2009 16:48
Problém pri pokuse o prihlásenie na niektoré servery kmotr Webových prehliadačov & FTP Klienti 2 22. mája 2009 11:10
Internet explorer problém? simon c Webových prehliadačov & FTP Klienti 2 9. januára 2009 06:31
Internet Explorer 7 carpious Webových prehliadačov & FTP Klienti 2 21. júna 2008 15:15
Internet Explorer došlo k problému Stepfole Webových prehliadačov & FTP Klienti 3 21. apríla 2008 15:13
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.