![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok Som tu nový, takže Ospravedlňujem sa, ak je to zlé fórum. Môj priateľ má notebook Acer (ktorý on nemal príliš dlho). Každopádne som sa snažil pred pár mesiacmi sa dostať na LINK zmazané! a ono by to nefungovalo - i just got the error IE stránke mi hovoril, aby som obnoviť atď atď Osviežujúci nefunguje. Som sa snažil dostať na webové stránky od tej doby sa žiadne šťastie. Avšak, moja matka má nový podobný notebook Acer, a ja si vždy dostať na americký kozmetiku MAC internetových stránkach. Vždy môžem dostať na anglický kozmetika MAC, ale nie americké. Nemám potuchy, prečo .... mojich priateľov z Londýna a Leeds môže dostať na americký .... HELP! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dalo by sa ISP, ak bude naďalej fungovať povedať pár dní neskôr, ale ešte pracuje pre svojich priateľov, potom môže byť problém s počítačom, ale ak je to jediné miesto, ktoré nefunguje by som mať tendenciu povedať nič zlého na jeho počítači.
| |||
| |||
| Tiež som našiel novú inštaláciu programu Internet Explorer 7 druhov veľa spoločných problémov IE. |
|
| |||
| |||
| dobre yahoo. com nefunguje veľa času, ale yahoo. čo. uk nemá .... mám IE 7 príliš |
|
| |||
| |||
| Ste to urobil nedávno vírusy a spyware scan? Ak sa nedostane spybot a spustite ho. |
|
| |||
| |||
| Upgrade na IE7 by mal vylúčiť, že za 6 má problémy s CSS funkčnosť. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Internet Explorer oprávnenie Problem. | crazyforISA | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 5 | 12. októbra 2009 16:48 |
| Problém pri pokuse o prihlásenie na niektoré servery | kmotr | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 2 | 22. mája 2009 11:10 |
| Internet explorer problém? | simon c | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 2 | 9. januára 2009 06:31 |
| Internet Explorer 7 | carpious | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 2 | 21. júna 2008 15:15 |
| Internet Explorer došlo k problému | Stepfole | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 3 | 21. apríla 2008 15:13 |
| Thread Tools | |
| |