manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Web Browsers & FTP Klijenti

Register

Problema sa slanjem slika

Reply

Thread Tools
Old 1. veljače 2008, 18:01
Member Group

Default Problema sa slanjem slika

Našto JA pokušati postavljati sliku iz Photobucket by kopirate i zalijepite na moj blog ja dobiti ovaj popup. JA pokušao Internet vanjska utipkajući i to upravo ono što sam pokazao upisali. JA nikada imati problema nigdje tako što mogu učiniti u vezi ovoga?

Old 1. veljača 2008, 18:35
Member Group

Default Problema sa slanjem slika

Ja sam koristeći firfox ako to pomaže.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Moj ekran neće post iako je računalo objavljivanja edgarcsc General Hardware Chat 2 9. lipnja 2009 12:45
Nevolja na Forum (log-ins, Postanja) Sandra Web Browsers & FTP Klijenti 2 29. travanj 2009 09:41
Computer vrlo sporo, a slijede Guide, Postanja Evidencije koolfilter Virus, Spyware i sigurnost 11 18. veljača 2009 00:28
Vodič za uklanjanje zlonamjernih programa - pročitajte prije objavljivanja evilfantasy Virus, Spyware i sigurnost 6 4. ožujak 2008 11:35
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.