mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Web pārlūkprogrammas un FTP klienti

Register

Problēmas ar norīkošanu attēliem

Reply

Thread Tools
Old 1 februāris 2008, 18:01
Loceklis

Default Problēmas ar norīkošanu attēliem

Kad mēģinu ievietot attēlu no Photobucket kopējot un ielīmējot manā blog I get this popup. Es centos rakstīt tā, un tas tikai parādīja to, ko es mašīnrakstā. Man nekad nav problēma nekur citur tā, ko es varu darīt par šo?

Old 1 februāris 2008, 18:35
Loceklis

Default Problēmas ar norīkošanu attēliem

Es lietoju firfox ja tas palīdz.
Reply

Register

Bookmarks

Similar Threads
Pavediens Thread Starter Forums Replies Last Post
Mans ekrāns nebūs pastu, pat ja dators ir norīkošana darbā edgarcsc General Hardware Čats 2 Jūnijs 9, 2009 12:45
Rūpes par Forums (log-ins, izvietošana) Sandra Web pārlūkprogrammas un FTP klienti 2 29 aprīlis 2009 09:41
Ļoti lēns dators, kam Guide, Posting Reģistri koolfilter Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība 11 18 februāris 2009 00:28
Malware Removal Guide - Please Read Pirms ievietot ziņojumu evilfantasy Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība 6 4 marts 2008 11:35
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.