az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Web Tarayıcılar & FTP istemci

Register

Gönderdiğiniz resimler ile Sorunları

Reply

Konu Araçları
Old 1 Şubat 2008, 18:01
Üye Grubu

Default Gönderdiğiniz resimler ile Sorunları

Ben Photobucket gelen kopyalama ve yapıştırma bir görüntü göndermek için deneyin benim bu Popup almak blog. Ben de yazmaya çalıştım ve sadece ne yazmış gösterdi. Ben bir sorun başka bir yerde bu ne bu konuda yapabileceği hiç?

Old 1 Şubat 2008, 18:35
Üye Grubu

Default Gönderdiğiniz resimler ile Sorunları

Eğer yardımcı olur ben firfox kullanıyorum.
Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Benim ekran bile bilgisayar ilanıyla olduğunu gönderemedik olacak edgarcsc Genel Donanım Sohbet 2 9. Haziran 2009 12:45
Troubles Forumlar üzerinde (log-ins, Gönderme) Sandra Web Tarayıcılar & FTP istemci 2 29. Nisan 2009 09:41
Çok Yavaş Bilgisayar, İzlenecek Kılavuzu Gönderim Günlükleri koolfilter Virüs, Spyware ve Güvenlik 11 18. Şubat 2009 00:28
Kötü Amaçlı Yazılım Temizleme Kılavuzu - Lütfen okuyun önce Gönderme evilfantasy Virüs, Spyware ve Güvenlik 6 Mar 2008 4. 11:35
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından