![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти ... От миналата седмица Аз съм изправена пред проблем с мрежата си. Въпреки, че нетната връзка е включено, уебсайтове DONT отворен. И понякога всички заявления да заседнат .... Моля, не затваряйте, те просто да заседнат нагоре. Evrything стане bak нормално, веднага щом включа моя модем разстояние. Така че, предполагам Терес е проблем при прехвърлянето на данни между моя компютър и модем. Не съм сигурен за това, но мисля, че този Уот. Всяка идея Уот май б проблема ...?? Единственият софтуер и инсталирани наскоро е "VC # 2008 Express Edition", от MS уебсайт. Нейната истинска, така обичай б причиняват никаква вреда. Аз дори си инсталирани ми модем, но проблемът все още продължава. Den wats г проблем wid моя компютър ..? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ти просто ъпгрейд на вашата за Vista?
| |||
| |||
| Не. Не съм. Аз съм с XP SP2 инсталиран на моята машина. |
|
| |||
| |||
| Има ли някакви промени драйвер за него? |
|
| |||
| |||
| Актуализации на ..? Ур, ако говорим за новости за IE, тогава да, там са. Аз съм работа с IE6 и и ie7 е на разположение. Просто е мързелив да я инсталирате .... LOL. но актуализира Explorer приучавам разрешаването на проблема. Имам продължиха с IE6 за доста дълго време и тя работи добре. Освен това, имам Mozilla инсталирани в моя компютър, както и, което е напълно обновени и същ проблем се появява с него. |
|
| |||
| |||
| upadates за modum или безжична локална мрежа или adaperter |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| HQ и д-р сайтове с рекламни вход | viperdude | Windows операционни системи | 0 | 21 май 2009 г. 20:02 |
| Всяка добра моторетка сайтове? | KanoakaVirus | Изключено Тема Дискусия | 3 | 19 Юли 2008 08:44 |
| Невъзможен достъп до някои сайтове??? | бел | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 1 | 4 февруари 2008 10:47 |
| Невъзможен достъп до определени сайтове | mrdaveyk | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 19 ноември 2007 06:24 |
| Уеб сайтове | Sweethazel | Представете Yourself Тук | 6 | 10-ти септември 2007 12:09 |
| Нишка Инструменти | |
| |