![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj ... Od minulého týdne jsem se potýkají problém s mojí net. I když je připojení na síť, servery dont otevřené. A někdy i všechny aplikace narazíte .... nemají viset, jenom narazíte nahoru. Evrything dostane bak normální Jakmile jsem zase můj modem vypnout. Takže, myslím, theres problém v přenosu dat mezi počítači a modemu. Nejste si jisti, ze je, ale to je co si myslím. Máte ponětí co květnu b problém ...?? Jedinou software instalován i nedávno se "VC # 2008 Express Edition", z MS stránkách. Jeho skutečné, tak zvyklý b nezpůsobily žádné škody. Dokonce jsem re-nainstalován modem, ale problém stále přetrvává. Den Wats d wid problém můj PC ..? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jste prostě upgrade na os Vista?
| |||
| |||
| Ne. I didn't. Mám XP SP2 nainstalované v mém stroji. |
|
| |||
| |||
| nějaké aktualizace ovladačů pro ni? |
|
| |||
| |||
| Aktualizace pro ..? Hovořím-li ur aktualizací pro IE, tak ano, tam jsou. Jsem pracující s IE6 a IE7 a je k dispozici. Jen je líný nainstalovat .... lol. ale aktualizace explorer zvyklý řešit problémy. Mám pokračovat s IE6 na docela dlouhou dobu a funguje to dobře. Mimochodem, mám Mozilla instalována v počítači stejně, což je zcela aktualizována a stejný problém nastává s ním. |
|
| |||
| |||
| upadates pro modum nebo bezdrátové adaperter nebo lan |