![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου ... Από την περασμένη εβδομάδα έχω ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τα δικά μου καθαρή. Ακόμη και αν η σύνδεση είναι για καθαρά, ιστοσελίδες dont ανοικτή. Και μερικές φορές το σύνολο των αιτήσεων κολλήσουν .... δεν κολλάει, το μόνο που κολλήσουν πάνω. Bak Evrything γίνεται κανονική το ταχύτερο i σειρά μου μόντεμ off. Λοιπόν, υποθέτω Theres ένα πρόβλημα στη μεταφορά δεδομένων μεταξύ του υπολογιστή μου και μόντεμ. Δεν είστε σίγουροι για αυτό, αλλά thats wat νομίζω. Κάθε ιδέα wat β Μάιο του προβλήματος ...?? Το μόνο λογισμικό i εγκατασταθεί πρόσφατα είναι "VC # 2008 Express Edition", από το MS ιστοσελίδα. Η πραγματική, έτσι συνηθίζει β προκαλείται βλάβη. Ι ακόμα εγκατασταθεί εκ νέου μόντεμ μου, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Den wats δ WID πρόβλημα τον υπολογιστή μου ..? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εσύ απλά να αναβαθμίσετε το λειτουργικό σύστημα Vista;
| |||
| |||
| Όχι. i δεν. Είμαι έχοντας XP SP2 εγκατεστημένα σε μηχανή μου. |
|
| |||
| |||
| υπάρχουν ενημερωμένες εκδόσεις προγραμμάτων οδήγησης για αυτό; |
|
| |||
| |||
| Ανανεώσεις για ..;; ur αν μιλάμε για updates για IE, τότε ναι, υπάρχουν. Δουλεύω με IE6 και IE7 και είναι διαθέσιμο. Απλά είναι τεμπέλης για να το εγκαταστήσετε .... lol. αλλά και την ενημέρωση του εξερευνητή συνηθίζει επίλυση του προβλήματος. Έχω συνεχίστηκε με IE6 για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και να λειτουργεί καλά. Εξάλλου, έχω εγκαταστήσει στο Mozilla και τον υπολογιστή μου, που είναι πλήρως ενημερωμένο και το ίδιο πρόβλημα εμφανίζεται με αυτήν. |
|
| |||
| |||
| upadates για την modum ή ασύρματου LAN ή adaperter |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Κεντρικά γραφεία και χώρους με DR AD login | viperdude | Λειτουργικά συστήματα Windows | 0 | 21η Μαΐου 2009 20:02 |
| Κάθε καλή μοτοσικλέτα τόπους; | KanoakaVirus | Off Topic Συζήτηση | 3 | 19 Ιουλ 2008 08:44 |
| Επίκλισης πρόσβαση σε ορισμένες τοποθεσίες;;; | φτυάρι | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 1 | 4 Φεβ 2008 10:47 |
| Επίκλισης πρόσβαση σε ορισμένες τοποθεσίες | mrdaveyk | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 19 Νοε 2007 06:24 |
| Ιστοθέσεων | Sweethazel | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 6 | 10η Σεπ 2007 12:09 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |