μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες

Register

Pronblem στο άνοιγμα χώρων ..!! 1

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 26 Ιανουαρίου 2008, 23:34
Μέλος Ομάδα

Default Pronblem στο άνοιγμα χώρων ..!! 1

Γεια σου ...
Από την περασμένη εβδομάδα έχω ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τα δικά μου καθαρή. Ακόμη και αν η σύνδεση είναι για καθαρά, ιστοσελίδες dont ανοικτή. Και μερικές φορές το σύνολο των αιτήσεων κολλήσουν .... δεν κολλάει, το μόνο που κολλήσουν πάνω.
Bak Evrything γίνεται κανονική το ταχύτερο i σειρά μου μόντεμ off. Λοιπόν, υποθέτω Theres ένα πρόβλημα στη μεταφορά δεδομένων μεταξύ του υπολογιστή μου και μόντεμ. Δεν είστε σίγουροι για αυτό, αλλά thats wat νομίζω.
Κάθε ιδέα wat β Μάιο του προβλήματος ...??
Το μόνο λογισμικό i εγκατασταθεί πρόσφατα είναι "VC # 2008 Express Edition", από το MS ιστοσελίδα. Η πραγματική, έτσι συνηθίζει β προκαλείται βλάβη.
Ι ακόμα εγκατασταθεί εκ νέου μόντεμ μου, αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Den wats δ WID πρόβλημα τον υπολογιστή μου ..?
Old 27 Ιανουαρίου, 2008, 16:36
Banned Ομάδα

Εσύ απλά να αναβαθμίσετε το λειτουργικό σύστημα Vista;

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel P4
Motherboard:
ECS 915pla2
Μνήμες:
1gb
Κάρτα γραφικών (ες):
ATI Radeon x1050
Κάρτα Ήχου:
ρομβοειδών xtreme 7,1
Hard Drive (s):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Υπόθεση / PSU:
antech/x-power585
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
ασύρματο
Monitor (ες):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (s):
Windows XP
Old 28 Ιανουαρίου 2008, 00:05
Μέλος Ομάδα

Όχι. i δεν.
Είμαι έχοντας XP SP2 εγκατεστημένα σε μηχανή μου.
Old 28 Ιανουαρίου 2008, 13:40
Banned Ομάδα

υπάρχουν ενημερωμένες εκδόσεις προγραμμάτων οδήγησης για αυτό;
Old 28 Ιανουαρίου 2008, 21:59
Μέλος Ομάδα

Ανανεώσεις για ..;;
ur αν μιλάμε για updates για IE, τότε ναι, υπάρχουν. Δουλεύω με IE6 και IE7 και είναι διαθέσιμο. Απλά είναι τεμπέλης για να το εγκαταστήσετε .... lol.
αλλά και την ενημέρωση του εξερευνητή συνηθίζει επίλυση του προβλήματος. Έχω συνεχίστηκε με IE6 για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και να λειτουργεί καλά.
Εξάλλου, έχω εγκαταστήσει στο Mozilla και τον υπολογιστή μου, που είναι πλήρως ενημερωμένο και το ίδιο πρόβλημα εμφανίζεται με αυτήν.
Old 29 Ιανουαρίου 2008, 19:20
Banned Ομάδα

upadates για την modum ή ασύρματου LAN ή adaperter
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Κεντρικά γραφεία και χώρους με DR AD login viperdude Λειτουργικά συστήματα Windows 0 21η Μαΐου 2009 20:02
Κάθε καλή μοτοσικλέτα τόπους; KanoakaVirus Off Topic Συζήτηση 3 19 Ιουλ 2008 08:44
Επίκλισης πρόσβαση σε ορισμένες τοποθεσίες;;; φτυάρι Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 1 4 Φεβ 2008 10:47
Επίκλισης πρόσβαση σε ορισμένες τοποθεσίες mrdaveyk Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 19 Νοε 2007 06:24
Ιστοθέσεων Sweethazel Καθιέρωση Yourself Εδώ 6 10η Σεπ 2007 12:09
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.