![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi ... Od prošlog tjedna imam problema suočava sa svojim net. Iako je ta veza na net, webove dont open. A ponekad i svi programi zaglaviti .... ne objesiti, oni pravedan zaglaviti gore. Bak Evrything dobiva normalan čim sam okret moj modem off. So, I guess theres problem prijenosa podataka između mog računala i modema. Niste sigurni u to, ali taj wat mislim. Bilo koji ideja wat svibanj b problem ...?? Jedini softver instaliran i nedavno je "VC # 2008 Express Edition", iz MS website. Njegov originalni, tako da navika b bilo koju štetu koju uzrokuju. I čak i ponovno instalira moj modem, ali problem i dalje pojavljuje. Den wats d problem .. wid moje računalo? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li samo nadograditi svoj OS na vidik?
| |||
| |||
| Nope. Nisam. Im 'vlasništvo XP SP2 instaliran na moj stroj. |
|
| |||
| |||
| Ima li ažuriranja za upravljačke programe za to? |
|
| |||
| |||
| Ažuriranja za ..? ur ako govorimo o promjenama za IE, onda da, postoji. Ja sam raditi sa IE6 i IE7 i dostupna. Dovoljno je da pasivno kako bi ga instalirali .... lol. ali ažuriranju Explorer navika riješiti problem. Ja sam nastavio sa IE6 za prilično dugo i dobro radi. Osim toga, ja je dobio Mozilla instalirana na mom računalu, ali, što je potpuno izmijenjeni i isti problem s njim. |
|
| |||
| |||
| upadates za modum ili bežični LAN ili adaperter |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| HQ DR i lokacije sa AD login | viperdude | Windows Operating Systems | 0 | 21. svibanj 2009 20:02 |
| Bilo koji dobar motocikl stranice? | KanoakaVirus | Off Topic Discussion | 3 | 19. srpnja 2008 08:44 |
| Licemjerje pristup nekim web lokacijama? | ašov | Web Browsers & FTP Klijenti | 1 | 4. veljača 2008 10:47 |
| Licemjerje pristup određenim web stranicama | mrdaveyk | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 19. studeni 2007 06:24 |
| Web stranice | Sweethazel | Uvesti Yourself Ovdje | 6 | 10. Ruj 2007 12:09 |
| Thread Tools | |
| |