kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Web böngésző és FTP Clients

Register

Pronblem nyitó oldalak ..! 1

Reply

Téma eszközök
Old Január 26, 2008, 23:34
Csoport tagja

Helló ...
Mivel a múlt héten én néző probléma my net. Bár a net kapcsolat, honlapok dont nyitva. És néha a kérelmek elakad .... ne tedd, csak elakad fel.
Evrything gets hát normális, amint viszont a modemet ki. Nos, azt hiszem ott a probléma közötti adatátvitel a PC és a modem. Nem biztos benne, de thats wat gondolom.
Minden ötletet wat május b a probléma ...??
Az egyetlen szoftver Telepítettem a közelmúltban az "VC # 2008 Express Edition", MS honlapján. A valódi, így szokás b okoz kárt.
Még újra telepíteni a modemet, de a probléma továbbra is fennáll.

Den wats d probléma wid a PC ..?
Old Január 27, 2008, 16:36
Tiltott Group

Te csak Frissítse os kilátás?

My System: #

Processzor (ok):
Intel P4
Alaplap:
ECS 915pla2
RAM memória:
1gb
Grafikus kártya (k):
ATI Radeon x1050
Hangkártya:
Diamond xtreme 7,1
Merevlemez (ek):
160GB
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Case / tápegység:
antech/x-power585
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
vezeték nélküli
Monitor (ok):
Philips 109b6 19 "CRT
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Old Január 28, 2008, 00:05
Csoport tagja

Nem. Én nem.
Van XP SP2 telepítve meg a gépet.
Old Január 28, 2008, 13:40
Tiltott Group

Vannak-e olyan driver frissítést is?
Old Január 28, 2008, 21:59
Csoport tagja

Frissítések ..?
ha ur beszélt frissítések IE, akkor igen, van. Dolgozom az IE6 és IE7 és rendelkezésre áll. Csak a lusta telepíteni .... lol.
de szokás Explorer frissítésével a probléma megoldására. Van folytatódott IE6 a szép hosszú idő, és jól működik.
Különben is, megvan a Mozilla telepítve a PC is, mely teljes mértékben aktualizált és ugyanaz a probléma vele.
Old Január 29, 2008, 19:20
Tiltott Group

upadates a modum vagy vezeték nélküli LAN vagy adaperter
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.