![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló ... Mivel a múlt héten én néző probléma my net. Bár a net kapcsolat, honlapok dont nyitva. És néha a kérelmek elakad .... ne tedd, csak elakad fel. Evrything gets hát normális, amint viszont a modemet ki. Nos, azt hiszem ott a probléma közötti adatátvitel a PC és a modem. Nem biztos benne, de thats wat gondolom. Minden ötletet wat május b a probléma ...?? Az egyetlen szoftver Telepítettem a közelmúltban az "VC # 2008 Express Edition", MS honlapján. A valódi, így szokás b okoz kárt. Még újra telepíteni a modemet, de a probléma továbbra is fennáll. Den wats d probléma wid a PC ..? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Te csak Frissítse os kilátás?
| |||
| |||
| Nem. Én nem. Van XP SP2 telepítve meg a gépet. |
|
| |||
| |||
| Vannak-e olyan driver frissítést is? |
|
| |||
| |||
| Frissítések ..? ha ur beszélt frissítések IE, akkor igen, van. Dolgozom az IE6 és IE7 és rendelkezésre áll. Csak a lusta telepíteni .... lol. de szokás Explorer frissítésével a probléma megoldására. Van folytatódott IE6 a szép hosszú idő, és jól működik. Különben is, megvan a Mozilla telepítve a PC is, mely teljes mértékben aktualizált és ugyanaz a probléma vele. |
|
| |||
| |||
| upadates a modum vagy vezeték nélküli LAN vagy adaperter |