![]() |
|
| |||
| |||
| היי ... מאז שבוע שעבר אני מול הבעיה שלי עם נטו. למרות נטו על החיבור, dont לפתוח אתרי אינטרנט. ולפעמים כל היישומים נתקע .... לא להיתקע, הם פשוט נתקע למעלה. Evrything bak מקבל בדרך כלל ברגע שאני להפוך את המודם שלי מושבת. אז, אני מניח theres בעיה העברת נתונים בין המחשב שלי ומודם. לא בטוח בזה, אבל אני חושב thats wat. יש לך מושג wat מאי ב הבעיה ...?? רק לאחרונה התקנתי תוכנה הוא "# VC 2008 Express Edition", מתוך אתר האינטרנט של MS. את אמיתי, כל כך רגיל ב גרימת נזק כלשהו. אני אפילו מותקן מחדש את המודם שלי, אבל הבעיה עדיין נמשכת. Den wats ד wid בעיה במחשב שלי ..?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם רק כדי לשדרג את מערכת ההפעלה Vista?
| |||
| |||
| לא. אני לא. אני נתקל XP SP2 מותקן בבית שלי מכונה. |
|
| |||
| |||
| האם יש מנהל העדכונים עבור זה? |
|
| |||
| |||
| עדכונים עבור ..?? אם מדברים ur של עדכונים ל-IE, אז כן, יש. אני עובד עם IE6 ו IE7 ו זמין. פשוט להיות עצלן להתקין אותה .... LOL. אבל עדכון Explorer wont לפתור את הבעיה. אני המשכתי IE6 עבור די הרבה זמן והיא עובדת היטב. חוץ מזה, יש לי Mozilla המותקנים במחשב שלי גם, שהיא עדכון מלא ואותו בעיה עם זה. |
|
| |||
| |||
| upadates עבור modum או אלחוטית או adaperter יאן |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| HQ ו DR אתרים עם AD התחברות | viperdude | מערכות ההפעלה Windows | 0 | 21st מאי 2009 20:02 |
| טוב אופנוע אתרים? | KanoakaVirus | דיון Off topic | 3 | 19th יולי 2008 08:44 |
| צביעות גישה לאתרים מסוימים? | יעה | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 1 | 4th פברואר 2008 10:47 |
| צביעות גישה לאתרים מסוימים | mrdaveyk | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 19th נובמבר 2007 06:24 |
| אתרי אינטרנט | Sweethazel | ואציג את עצמך כאן | 6 | 10 ספטמבר 2007 12:09 |
| שרשרת כלים | |
| |