mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Naršyklėms & FTP Klientai

Register

Pronblem atidaryme svetaines ..! 1

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 26, 2008, 23:34
Narys

Default Pronblem atidaryme svetaines ..! 1

Hi ...
Kadangi praeitą savaitę, aš susiduria su problema su mano neto. Nors neto ryšys yra, tinklapis dont atidaryti. O kartais ir visas paraiškas įstrigti .... nereikia pakabinti, jie tiesiog įstrigti up.
Evrything pasireiškia Bak normalus, kai aš savo ruožtu mano modemą išjungti. So, I guess theres duomenų perdavimo problema tarp kompiuterio ir modemo. Nežinote apie tai, bet thats wat i think.
Any idea wat gali b problemos ...??
Tik programinis produktas yra įdiegtas neseniai VC # 2008 Express Edition ", MS svetainę. Jos originalūs, todėl papratimas b nekėlė jokios žalos.
Aš net naujo įdiegti savo modemo, bet problema vis dar išlieka.

Den wats d problemą wid Mano kompiuteris ..?
Old Sausis 27, 2008, 16:36
Banned Group

Jūs ką tik atnaujinti savo OS į Vista?

Mano sistema: #

Procesorius (-iai):
Intel P4
Pagrindinė plokštė:
ECS 915pla2
RAM atmintis:
1gb
Graphics Card (-ai):
ATI Radeon x1050
Garso plokštė:
Diamond Xtreme 7,1
Kietasis diskas (-ai):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
bevielis
Monitorius (-ai):
Philips 109b6 19 "CRT
Operacinė sistema (-os):
Windows XP
Old Sausis 28, 2008, 00:05
Narys

Nope. I didn't.
Turiu XP SP2 ne mano mašina.
Old Sausis 28, 2008, 13:40
Banned Group

Ar yra koks nors vairuotojas atnaujinimai ji?
Old Sausis 28, 2008, 21:59
Narys

Atnaujinimai ..?
jei UR kalba apie atnaujinimus IE, tada taip, yra. Aš dirbu su IE6 ir IE7, ir yra prieinama. Tiesiog yra tingus, kad ją įdiegti .... lol.
bet atnaujinti Explorer papratimas išspręsti problemą. Aš toliau su IE6 ir gana ilgą laiką ir ji veikia gerai.
Be to, aš Mozilla įdiegta mano kompiuteryje, taip pat, kuri yra visiškai atnaujintas ir ta pati problema kyla su ja.
Old Sausis 29, 2008, 19:20
Banned Group

upadates už Modum ar belaidžiu adaperter ar LAN
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
HQ ir DR svetainėse AD Login viperdude Windows "operacinės sistemos 0 Gegužė 21, 2009 20:02
Bet geras motoroleris svetainėse? KanoakaVirus Off Topic Discussion 3 19 liepa 2008 08:44
Cant ryšys kai kuriuose tinklapiuose? kastuvas Naršyklėms & FTP Klientai 1 4 vasaris 2008 10:47
Cant prieigos prie tam tikrų teritorijų mrdaveyk Networking, Modems & VoIP 1 Lapkritis 19, 2007 06:24
Svetainių Sweethazel Introduce yourself here 6 10 rugsėjis 2007 12:09
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.