![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi ... Kadangi praeitą savaitę, aš susiduria su problema su mano neto. Nors neto ryšys yra, tinklapis dont atidaryti. O kartais ir visas paraiškas įstrigti .... nereikia pakabinti, jie tiesiog įstrigti up. Evrything pasireiškia Bak normalus, kai aš savo ruožtu mano modemą išjungti. So, I guess theres duomenų perdavimo problema tarp kompiuterio ir modemo. Nežinote apie tai, bet thats wat i think. Any idea wat gali b problemos ...?? Tik programinis produktas yra įdiegtas neseniai VC # 2008 Express Edition ", MS svetainę. Jos originalūs, todėl papratimas b nekėlė jokios žalos. Aš net naujo įdiegti savo modemo, bet problema vis dar išlieka. Den wats d problemą wid Mano kompiuteris ..? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs ką tik atnaujinti savo OS į Vista?
| |||
| |||
| Nope. I didn't. Turiu XP SP2 ne mano mašina. |
|
| |||
| |||
| Ar yra koks nors vairuotojas atnaujinimai ji? |
|
| |||
| |||
| Atnaujinimai ..? jei UR kalba apie atnaujinimus IE, tada taip, yra. Aš dirbu su IE6 ir IE7, ir yra prieinama. Tiesiog yra tingus, kad ją įdiegti .... lol. bet atnaujinti Explorer papratimas išspręsti problemą. Aš toliau su IE6 ir gana ilgą laiką ir ji veikia gerai. Be to, aš Mozilla įdiegta mano kompiuteryje, taip pat, kuri yra visiškai atnaujintas ir ta pati problema kyla su ja. |
|
| |||
| |||
| upadates už Modum ar belaidžiu adaperter ar LAN |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| HQ ir DR svetainėse AD Login | viperdude | Windows "operacinės sistemos | 0 | Gegužė 21, 2009 20:02 |
| Bet geras motoroleris svetainėse? | KanoakaVirus | Off Topic Discussion | 3 | 19 liepa 2008 08:44 |
| Cant ryšys kai kuriuose tinklapiuose? | kastuvas | Naršyklėms & FTP Klientai | 1 | 4 vasaris 2008 10:47 |
| Cant prieigos prie tam tikrų teritorijų | mrdaveyk | Networking, Modems & VoIP | 1 | Lapkritis 19, 2007 06:24 |
| Svetainių | Sweethazel | Introduce yourself here | 6 | 10 rugsėjis 2007 12:09 |
| Temos įrankiai | |
| |