![]() |
|
| |||
| |||
| Hi ... Kopš pagājušajā nedēļā es esmu jārisina problēmas ar savu tīklu. Kaut gan neto savienojums ir ieslēgts, mājas dont open. Un dažreiz visiem pieteikumiem iesprūst .... nav hang, viņi vienkārši iesprūst uz augšu. Evrything izpaužas bak normālus tiklīdz es savukārt mans modems off. Tātad, es domāju theres problēma datu pārsūtīšanas starp datoru un modemu. Neesat pārliecināts par to, bet thats wat i think. Jebkurai idejai wat var b problēma ...?? Tikai programmatūras i uzstādītas nesen ir "VC # 2.008 Express Edition", no MS mājas lapā. Tās faktiski, lai paradis b, kas rada kaitējumu. Es pat uzstādīt no jauna manu modemu, bet problēma joprojām pastāv. Den wats d problēma wid datoru ..? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jūs vienkārši uzlabot jūsu OS ir Vista?
| |||
| |||
| Nē. I didn't. Man ir XP SP2 instal manu mašīnu. |
|
| |||
| |||
| Vai jums ir vadītāja atjauninājumi to? |
|
| |||
| |||
| Atjauninājumus ..? ja ur runa par jaunumiem uz IE, tad jā, tur ir. Es esmu darba ar IE6 un un IE7 nav pieejams. Nav tikai slinks, lai instalētu to .... lol. bet atjaunināšana pētnieks paradis atrisināt problēmu. Man ir jāturpina ar IE6 uz diezgan ilgu laiku, un tas strādā labi. Bez tam, i got Mozilla uzstādīta manā datorā, kā arī, kas ir pilnīgi atjaunota un pati problēma rodas ar to. |
|
| |||
| |||
| upadates par modum vai bezvadu adaperter vai lan |
![]() |
|
| Bookmarks |