![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi ... Ponieważ w zeszłym tygodniu I'm stoi problem z moim netto. Mimo netto połączenia na stronach dont open. A czasem wszystkie aplikacje utknąć .... nie zawiesi, to po prostu utknąć w górę. Evrything dostaje bak normalnej tak szybko, jak włączyć i wyłączyć mojego modemu. So, I guess theres problem transferu danych między komputerem a modemem. Nie pewny, ale thats wat i think. Każdy pomysł wat maja b problem ...?? Jedynym i oprogramowanie jest zainstalowane niedawno "VC # 2008 Express Edition", z MS stronie. Jej oryginalne, tak wont b powodując żadnych szkód. I nawet ponownie zainstalować mojego modemu, ale problem nadal pozostaje. Den wats d problem WID moim komputerze ..? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy uaktualnienie do systemu operacyjnego Vista?
| |||
| |||
| Nope. I didn't. Mam XP z dodatkiem SP2 na moim komputerze. |
|
| |||
| |||
| czy istnieją jakiekolwiek aktualizacje sterowników dla niej? |
|
| |||
| |||
| Aktualizacje dla ..? ur jeśli mówisz o aktualizacjach dla IE, a następnie Tak, istnieją. I'm pracy z IE6 i IE7 i jest dostępna. Po prostu jest leniwy, aby go zainstalować .... lol. ale uaktualnienie eksploratorem wont rozwiązać problem. I nadal z IE6 do dość długiego czasu i to działa dobrze. Poza tym, Mozilla Mam zainstalowany w moim komputerze, jak również, co jest w pełni zaktualizowany i ten sam problem występuje z nim. |
|
| |||
| |||
| upadates dla modum lub bezprzewodowej sieci LAN lub adaperter |
![]() |
|
| Zakładki |