![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Max ... Începând cu săptămâna trecută, am o problemă cu care se confruntă cu meu net. Chiar dacă este conexiune la net, site-uri web dont deschis. Şi, uneori, toate cererile rămâneţi blocat .... nu se blocheze, ei doar mă blochez în sus. Evrything devine bak normale, cât mai curând i rândul meu modem off. Deci, cred theres o problemă în transferul de date între PC-ul meu şi modem. Nu este sigur de asta, dar cred că thats wat. Orice idee mai WAT b problema ...?? Singura i software-ul instalat recent este "VC # 2008 Express Edition", de la site-ul MS. Său adevărat, aşa că obiceiul b cauzează nici un rău. Eu chiar re-modem instalat meu, dar problema încă persistă. Den wats d problemă wid PC-ul meu ..?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mi-ai face upgrade de la vista os?
| |||
| |||
| Nu. Eu nu am. Sunt cu XP SP2 instalat la maşina mea. |
|
| |||
| |||
| Există actualizări de driver pentru el? |
|
| |||
| |||
| Actualizări pentru ..?? ur dacă vorbim de actualizări pentru IE, atunci da, există. Sunt de lucru cu IE6 şi şi ie7 este disponibil. Doar fiind leneş să-l instalaţi .... lol. dar actualizarea Explorer obiceiul rezolva problema. Am continuat cu IE6 pentru destul de mult timp şi că funcţionează bine. În afară de aceasta, m-am Mozilla instalat în PC-ul meu, de asemenea, care este pe deplin actualizat şi aceeaşi problemă apare cu ea. |
|
| |||
| |||
| upadates pentru modum sau fără fir adaperter sau lan |
![]() |
|
| Marcaje |