menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Webových prehliadačov & FTP Klienti

Register

Pronblem pri otvorení stránky ..! 1

Reply

Thread Tools
Old 26 január 2008, 23:34
Člen Skupina

Default Pronblem pri otvorení stránky ..! 1

Ahoj ...
Od minulého týždňa som sa stretávajú problém s mojou net. I keď je pripojenie na sieť, servery dont otvorené. A niekedy aj všetky aplikácie narazíte .... nemajú viset, jenom narazíte hore.
Evrything dostane bak normálne Akonáhle som zase môj modem vypnúť. Takže, myslím, Theres problém v prenose dát medzi počítačmi a modemu. Nie ste si istí, ze je, ale to je čo si myslím.
Máte ponětí co máji b problém ...??
Jedinou softvér inštalovaný aj nedávno sa "VC # 2008 Express Edition", z MS stránkach. Jeho skutočné, tak zvyknutý b nespôsobili žiadne škody.
Dokonca som re-nainštalovaný modem, ale problém stále pretrváva.

Deň Wats d wid problém môj PC ..?
Old 27 január 2008, 16:36
Banned Skupina

ste jednoducho upgrade na os Vista?

Môj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základná doska:
ECS 915pla2
Pamäť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon X1050
Zvuková karta:
kosoštvorcových Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
bezdrôtové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operačný systém (y):
Windows XP
Old 28. januára 2008, 00:05
Člen Skupina

Nie. I didn't.
Mám XP SP2 nainštalované v mojom stroji.
Old 28 január 2008, 13:40
Banned Skupina

nejaké aktualizácia ovládačov pre ňu?
Old 28 január 2008, 21:59
Člen Skupina

Aktualizácia pre ..?
Hovorím-li ur aktualizácií pre IE, tak áno, tam sú. Som pracujúci s IE6 a IE7 a je k dispozícii. Jen je líný nainštalovať .... lol.
ale úprava explorer zvyknutý riešiť problémy. Mám pokračovať s IE6 na docela dlhú dobu a funguje to dobre.
Mimochodom, mám Mozilla nainštalovaná v počítači rovnako, čo je úplne aktualizované a rovnaký problém nastáva s ním.
Old 29 január 2008, 19:20
Banned Skupina

upadates pre módu alebo bezdrôtové adaperter alebo lán
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
DR HQ a lokality s AD prihlásení viperdude Operačné systémy Windows 0 21. mája 2009 20:02
Každý dobrý motorky stránkach? KanoakaVirus Vypnúť Téma diskusie 3 19. júla 2008 08:44
Cant prístup niektorých lokalít? rýč Webových prehliadačov & FTP Klienti 1 4. februára 2008 10:47
Cant prístup niektorých lokalít mrdaveyk Siete, Modemy & VoIP 1 19. novembra 2007 06:24
Webové stránky Sweethazel Predstavte Yourself Tu 6 10. September 2007 12:09
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.