![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj ... Od minulého týždňa som sa stretávajú problém s mojou net. I keď je pripojenie na sieť, servery dont otvorené. A niekedy aj všetky aplikácie narazíte .... nemajú viset, jenom narazíte hore. Evrything dostane bak normálne Akonáhle som zase môj modem vypnúť. Takže, myslím, Theres problém v prenose dát medzi počítačmi a modemu. Nie ste si istí, ze je, ale to je čo si myslím. Máte ponětí co máji b problém ...?? Jedinou softvér inštalovaný aj nedávno sa "VC # 2008 Express Edition", z MS stránkach. Jeho skutočné, tak zvyknutý b nespôsobili žiadne škody. Dokonca som re-nainštalovaný modem, ale problém stále pretrváva. Deň Wats d wid problém môj PC ..? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ste jednoducho upgrade na os Vista?
| |||
| |||
| Nie. I didn't. Mám XP SP2 nainštalované v mojom stroji. |
|
| |||
| |||
| nejaké aktualizácia ovládačov pre ňu? |
|
| |||
| |||
| Aktualizácia pre ..? Hovorím-li ur aktualizácií pre IE, tak áno, tam sú. Som pracujúci s IE6 a IE7 a je k dispozícii. Jen je líný nainštalovať .... lol. ale úprava explorer zvyknutý riešiť problémy. Mám pokračovať s IE6 na docela dlhú dobu a funguje to dobre. Mimochodom, mám Mozilla nainštalovaná v počítači rovnako, čo je úplne aktualizované a rovnaký problém nastáva s ním. |
|
| |||
| |||
| upadates pre módu alebo bezdrôtové adaperter alebo lán |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| DR HQ a lokality s AD prihlásení | viperdude | Operačné systémy Windows | 0 | 21. mája 2009 20:02 |
| Každý dobrý motorky stránkach? | KanoakaVirus | Vypnúť Téma diskusie | 3 | 19. júla 2008 08:44 |
| Cant prístup niektorých lokalít? | rýč | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 1 | 4. februára 2008 10:47 |
| Cant prístup niektorých lokalít | mrdaveyk | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 19. novembra 2007 06:24 |
| Webové stránky | Sweethazel | Predstavte Yourself Tu | 6 | 10. September 2007 12:09 |
| Thread Tools | |
| |