![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи ... Од прошле недеље имам проблема суочава са својим нет. Иако је та веза на нет, уебове донт опен. А понекад и сви програми заглавити .... не обесити, они праведан заглавити горе. Бак Еврытхинг добија нормалан чим сам окрет мој модем офф. Со, И гуесс Тхереса проблем преноса података између мог рачунара и модема. Нисте сигурни у то, али тај уат мислим. Било који идеја уат мај б проблем ...?? Једини софтвер инсталиран и недавно је "ВЦ # 2008 Експресс Едитион", из МС уебсите. Његов оригинални, тако да навика б било коју штету коју узрокују. И чак и поново инсталира мој модем, али проблем и даље појављује. Ден уатс д проблем .. уид моје рачунар? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Јесте ли само надоградити свој ОС на видик?
| |||
| |||
| Нопе. Нисам. Им 'имајући КСП СП2 инсталиран на мој машина. |
|
| |||
| |||
| Има ли исправке за управљачке програме за то? |
|
| |||
| |||
| Ажурирања за ..? ур ако говоримо о променама за ИЕ, онда да, постоји. Ја сам да ради са ИЕ6 и ИЕ7 и доступна. Довољно је да пасивно како би га инсталирали .... лол. али исправци Експлорер навика решити проблем. Ја сам наставио са ИЕ6 за прилично дуго и добро ради. Осим тога, ја је добио Мозилла инсталирана на мом рачунару, али, што је потпуно измијењени и исти проблем са њим. |
|
| |||
| |||
| упадатес за модум или бежични ЛАН или адапертер |