![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт ... Починаючи з минулого тижня я зіткнувся з проблемою з моєї мережі. Хоча чиста знаходиться на зв'язку, веб-сайти не відкриває. А іноді всі програми застрягти .... не висять, вони просто застрягли вгору. Evrything отримує нормальну Баку, як тільки я переходжу мій модем Off. Таким чином, я думаю, Theres проблема передачі даних між комп'ютером і модемом. Не впевнений, але Thats Wat я думаю. Будь-яка ідея Wat може бути проблемою ...?? Я лише програмне забезпечення, встановлене в останнім часом "VC # 2008 Express Edition", з сайту MS. Його справжня, так звичай B заподіявши ніякої шкоди. Я навіть перевстановити мій модем, але проблема як і раніше, зберігається. Ден Wats D проблема WID мій комп'ютер ..? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ти просто оновити ОС до Vista?
| |||
| |||
| Ні. Я не. У мене XP SP2 встановлений на моїй машині. |
|
| |||
| |||
| Чи є оновлення драйверів для неї? |
|
| |||
| |||
| Оновлення для ..? Ура, якщо говорити про оновлення для IE, то так, є. Я працюю з IE6 та IE7 і доступно. Просто бути лінивим, щоб встановити його .... LOL. але оновлення Explorer звичай вирішити цю проблему. Я продовжував з IE6 на досить довгий час і це добре працює. Крім того, я отримав Mozilla встановлений в моєму ПК, а також, повністю оновлений і та ж проблема виникає з ним. |
|
| |||
| |||
| upadates для Modum або бездротової локальної мережі або adaperter |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Штаб-квартири і ділянки з ДР Логін н.е. | viperdude | Операційні системи Windows | 0 | 21 травня 2009 20:02 |
| Будь-який хороший сайти мотоциклі? | KanoakaVirus | Off Topic Discussion | 3 | 19 липня 2008 08:44 |
| Нахиляє доступ до деяких сайтів?? | Лопата | Веб-браузери & FTP-клієнти | 1 | 4 лютого 2008 10:47 |
| Нахиляє доступ до певних сайтів | mrdaveyk | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 19 листопада 2007 06:24 |
| Веб-сайти | Sweethazel | Тут Introduce Yourself | 6 | 10 вересня 2007 12:09 |
| Різьба Інструменти | |
| |