![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Zdravím všechny, mám malý problém s mým internetový prohlížeč když se snažím dostat na internet, že říká něco o nastavení proxy serveru, ale může dostat i na MSN přes můj zástupce na ploše. co mate je to, že mi msn používá internet a já dotírat dostat na jakékoli webové stránky .... veškeré pomoci bude appriciated díky sie! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prohlížeče proxy se vztahují pouze na http provozu. MSN je různá připojení procesu.
Váš ISP, pravděpodobně trvá na tom, že používáte své zmocněnce a řekli jste, když jste se zaregistrovali pro jejich službu. Nebo možná ne, možná je to nedávný a pokoušel vyprávět a vy si nevšimne. Nebo je to zcela jiné příčiny, a my bychom potřebují vidět chybovou zprávu, aby věděli, co. Zkoušeli jste kontrolu vašeho ISP pomoci systému? Co si prohlíží zde se? Můj systém: Tim
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nástroje> Možnosti Internetu> Nastavení místní sítě.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jak vytvořit internetovou Proxy - Sedm Proxy? | ashaiba | Obecné Software Chat | 19 | 3. listopad 2008 13:07 |
| Internet Proxy Software | bigyin | Obecné Software Chat | 5 | 20. května 2008 10:46 |
| Browser Proxy | ashaiba | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 5 | 18. února 2008 04:17 |
| McAfee Proxy Service Modul Problémy | chez_fletch2002 | Virus, spyware a bezpečnost | 5 | 22. července 2007 08:49 |
| Thread Nástroje | |
| |