![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all, יש לי בעיה קטנה עם דפדפן האינטרנט שלי כאשר אני מנסה להשיג אותו על גבי האינטרנט, אומר משהו על הגדרות ה-proxy, אבל אני יכול להשיג ב-MSN כדי קיצור דרך בשולחן העבודה שלי. מה baffles לי כי הוא משתמש ב-MSN לאינטרנט ואני צביעות לקבל על גבי כל אתר של .... כל עזרה תהיה appriciated תודה sie! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הדפדפן proxies חל רק על תעבורת HTTP. MSN היא שונה תהליך החיבור.
ספק שירותי האינטרנט שלך, ככל הנראה, מתעקשת כי אתה משתמש ב-proxy שלהם והם אמרו לך שאתה כל כך כאשר נרשמת לקבלת השירות שלהם. או אולי לא, אולי זה האחרונים והם ניסו אומר לך ואתה לא שם לב. או של גורם אחר לחלוטין ו היינו צריכים לראות את הודעת השגיאה כדי לדעת מה. האם ניסית לבדוק את מערכת העזרה של ספק האינטרנט? מה אתה כאן כדי גלישה עם? המערכת שלי: טים
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כלים> אפשרויות אינטרנט> הגדרות LAN.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כיצד ליצור אינטרנט פרוקסי - שבע Proxies? | ashaiba | כללי תוכנות צ 'אט | 19 | 3rd נובמבר 2008 13:07 |
| תוכנות אינטרנט פרוקסי | bigyin | כללי תוכנות צ 'אט | 5 | ה -20 במאי 2008 10:46 |
| הדפדפן פרוקסי | ashaiba | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 5 | 18 פבר 2008 04:17 |
| McAfee פרוקסי בעיות מודול שירות | chez_fletch2002 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 5 | 22 יולי 2007 08:49 |
| שרשרת כלים | |
| |