![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво свима, имам мали проблем са моје интернет прегледача нашто ја пробати за добити на интернет он каже нешто о проксы подешавања, али ја могу добити на МСН преко моје десктоп пречицу. шта ми је да баффлес МСН користи интернет, а ја не могу доћи на било којем уеб .... све ће бити помоћ апприциатед хвала Сие! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Броусер проксије се примењивати само на хттп промет. МСН је спој различитих процеса.
Ваш ИСП, вероватно, инсистира да користите проксы њихове и они ти рекли па кад сте се пријавили за њихове услуге. Или можда није, можда је и то покушао рецент говорим вама и ниси најаве. Или је то сасвим различитих разлога, а ми треба да бих видети поруку о грешци да зна шта. Јесте ли покушао провјеравања Вашег ИСП-а помоћи системом? Шта се овде са прегледањем? Мы Сыстем: Тим
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тоолс> Интернет Оптионс> Лан Сеттингс.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Како створити Интернет Проксы - Седам проксије? | асхаиба | Уопштено Софтуаре Цхат | 19 | 3 новембар 2008 13:07 |
| Проксы Софтуаре Интернет | бигыин | Уопштено Софтуаре Цхат | 5 | 20 мај 2008 10:46 |
| Броусер Проксы | асхаиба | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 5 | 18 фебруар 2008 04:17 |
| МцАфее Проксы Сервице Модуле Проблеми | цхез_флетцх2002 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 5 | 22. јула 2007 08:49 |
| Тхреад Тоолс | |
| |