![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, у мене є невелика проблема з моєї інтернет-браузер коли я намагаюся отримати на інтернет-це щось говорить про налаштування проксі, але я можу потрапити на мій MSN через ярлик на робочому столі. екранів, що мене що MSN використовує Інтернет і Я нахиляє отримати на .... будь-якого веб-сайту всі довідки будуть Appriciated спасибо Sie! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Браузер проксі застосовуватися тільки до HTTP-трафіка. MSN є інший процес підключення.
Ваш провайдер, імовірно, наполягає на тому, що ви використовуєте свій проксі, і вони ж вам говорив, коли ви зареєструвалися для їх обслуговування. Чи, може бути ні, може бути, це останнє і вони намагалися говорити, і ви не помітите. Чи це зовсім різні причини, і ми б необхідно, щоб побачити повідомлення про помилку знати. Ви пробували перевірка вашої системи допомоги провайдера? Що ви перейшовши за посиланням тут? Моя система: Тім
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Сервіс> Властивості оглядача> Налаштування LAN.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Як створити інтернет-проксі - Сім проксі? | ashaiba | General Software чат | 19 | 3 листопада 2008 13:07 |
| Інтернет проміжне програмне забезпечення | bigyin | General Software чат | 5 | 20 травня 2008 10:46 |
| У налаштуваннях браузера | ashaiba | Веб-браузери & FTP-клієнти | 5 | 18 лютого 2008 04:17 |
| Mcafee проксі службовий модуль "Проблеми | chez_fletch2002 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 5 | 22 липня 2007 08:49 |
| Різьба Інструменти | |
| |