![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| (Не съм сигурен, където тази тема да отговаря както аз не виждам форум за интернет, свързани с теми ...) Само след няколко минути, аз вече не могат да имат достъп до приятел в блога ми, защото Firefox браузър поддържа показване на това "401 Сайтът е блокиран от администратора на" съобщение за грешка. Аз съм администратор на лаптопа ми, и аз може да намерите в блога свободно само на няколко минути. Освен това, аз съмнение моден блога ще имате някакви нецензурно съдържание ще ви? Някой знае ли как да изключите тези съобщения за грешки за Firefox? Не мога да открия нищо, свързани в Инструменти -> меню "Опции". Благодаря =) Aiko Chan ~ ~ |
|
| |||
| |||
| Той ще дойде по уеб браузъри и FTP клиент. Тя ще се мести. Когато той казва, блокиран от администратор, може би тя е администратор на блога? |
|
| |||
| |||
| Не, че не е блокиран от Admin (защо би тя блок блог?). Мисля, че това е грешка, твърде общи. |
|
| |||
| |||
| Преместен на уеб браузъри & FTP клиенти форум. Били ли сте опитвали възстановяване на рутер? |
|
| |||
| |||
| Дали възстановяване на браузъра единственият начин да поправя това? Няма ли някой опция в браузъра, или нещо, което да отмени това? Аз не съм много запознат с компютри, така че не съм сигурен къде да започнете, като това как да нулирате рутер, където мога да намеря в интернет опции, които контролират 401 грешка, Thnx др. |
|
| |||
| |||
| Един от сайтовете, аз се опитвам да се инстркцията блог: http://www.mermaiddiaries.com/2006/11/build.html Всяка от начинаещи връзките на тази страница ще ми даде 401 грешка, но не и на страницата на връзката си. Това е вид странно. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Грешка изскачащото; ie7 възникна и грешка ... | jonkon2 | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 1 | 30 Май 2009 00:30 |
| Firefox 3,1 Преименувани Firefox 3,5 | evilfantasy | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 1 | 5-и парламентарен Mar 2009 18:49 |
| Кои VideoCArd е най-добрият за последните игри | rejuvenated | Графика на карти & Монитори | 4 | 15 Окт 2008 12:36 |
| Най-стара от менюто "Старт" няма! | Mike0001 | Windows операционни системи | 4 | 15 Авг 2008 12:41 |
| Помощ Моля с ie7 & Firefox съобщения за грешка | Kazlane | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 6 | 20 януари 2008 09:38 |
| Нишка Инструменти | |
| |