![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| (Nevíte, kde toto téma by vhodné jako nevidím fórum pro internet-souvisejících tématech, ...) Jen před pár hodinami jsem si již přístup příteli to blog, protože moje firefox prohlížeč uchovává zobrazení této "401 Tento web je blokován správcem" se zobrazí chybová zpráva. Jsem správce mého notebooku, a já si otevřete blog volně jen pár minut. Navíc pochybuji, módní blog bude mít obscénní obsah by to? Ví někdo, jak zakázat tyto chybové zprávy pro firefox? Nemůžu najít cokoliv, co se týká v Nástroje -> Možnosti menu. Díky =) Aiko chan ~ ~ |
|
| |||
| |||
| To by se v rámci webových prohlížečů a FTP klientů. Bude mít přesunuta. Když to říká zablokovány administrátora, možná to znamená, že správce blogu? |
|
| |||
| |||
| Ne to není blokován admin (proč by ji zablokovat blog?). Myslím, že je to příliš časté chyby. |
|
| |||
| |||
| Přesunuta do webových prohlížečů & FTP klienti fóru. Už jste vyzkoušeli nastavování routeru? |
|
| |||
| |||
| Resetování prohlížeč je jediný způsob, jak to spravit? Není tam nějaké možnosti v prohlížeči, nebo tak něco zrušíte? Nejsem opravdu seznámeni s počítači tak si nejsem jistý, kde začít, tak jako to, jak resetovat router, kde lze najít na internetu možnosti, které mají k dispozici 401 chyb, atd. Thnx. |
|
| |||
| |||
| Jednou z lokalit jsem snažíte dostat se tato výuka blogu: http://www.mermaiddiaries.com/2006/11/build.html Některou z tutorial odkazy na stránky, které by mi dát 401 chyb, ale nikoli na stránce z vlastní odkaz. Je to druh divný. |