μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες

Register

Πρόσφατες λάθους με Firefox

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 12 Δεκέμβρη 2007, 16:45
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Πρόσφατες λάθους με Firefox

(Δεν είστε βέβαιοι εάν το θέμα αυτό θα ταίριαζε όπως δεν βλέπω ένα φόρουμ για θέματα διαδικτύου ...)
Μόλις πριν από λίγα λεπτά, εγώ δεν μπορεί πλέον να έχει πρόσβαση σε ένα blog του φίλου μου γιατί Firefox browser διατηρεί αυτή την εμφάνιση "401 Η ιστοσελίδα μπλοκάρεται από διαχειριστής" μήνυμα λάθους. Είμαι ο διαχειριστής του φορητού υπολογιστή μου, και θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο blog ελεύθερα μόλις πριν από λίγα λεπτά. Επιπλέον, αμφιβάλλω μόδα blog θα έχει καμία άσεμνο περιεχόμενο θα είναι; Ξέρει κανείς πώς να απενεργοποιήσετε αυτά τα μηνύματα λάθους για τον Firefox; Δεν μπορώ να βρω κάτι που σχετίζονται με το Εργαλεία -> Επιλογές μενού.

Ευχαριστώ =)
Aiko chan ~ ~
Old 12 Δεκέμβρη 2007, 16:51
Μέλος Ομάδα

Θα τεθεί υπό προγράμματα περιήγησης στο Web και FTP πελάτες. Θα λάβετε μετακινηθεί.

Όταν λέει δεσμευμένα από διαχειριστή, ίσως αυτό σημαίνει ότι ο διαχειριστής του ιστολογίου;
Old 12 Δεκέμβρη 2007, 18:00
Νέο Μέλος Ομάδα

Δεν είναι να μην αποκλειστεί από το διαχειριστή (ο λόγος για τον οποίο η ίδια θα μπλοκάρει ένα blog;). Νομίζω ότι είναι ένα πολύ κοινό λάθος.
Old 12 Δεκέμβρη 2007, 18:01
Συντονιστής Ομάδας

Μεταφέρθηκε στο Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες φόρουμ.

Έχετε δοκιμάσει την επαναφορά του δρομολογητή;

Old 13 Δεκεμβρίου 2007, 17:01
Νέο Μέλος Ομάδα

Η επαναφορά του προγράμματος περιήγησης ο μόνος τρόπος για να το διορθώσω αυτό; Δεν υπάρχει κάποια επιλογή στο πρόγραμμα περιήγησης ή να ακυρώσει κάτι αυτό; Δεν είμαι πραγματικά τόσο εξοικειωμένοι με τους υπολογιστές δεν είμαι σίγουρος πού να αρχίσω, όπως και τον τρόπο για να επαναφέρετε το δρομολογητή, όπου μπορώ να βρω το διαδίκτυο επιλογές που ελέγχουν το 401 σφάλμα, κλπ. thnx.
Old 13 Δεκεμβρίου 2007, 17:17
Νέο Μέλος Ομάδα

Ένας από τους δικτυακούς τόπους Είμαι προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτό το φροντιστήριο είναι το blog:
http://www.mermaiddiaries.com/2006/11/build.html
Οποιοδήποτε από τα tutorial συνδέσμους σε αυτή τη σελίδα θα μου δώσει μια 401 λάθος, αλλά δεν τη σελίδα από την ίδια σύνδεση. Είναι περίεργο είδος.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Σφάλμα popup? IE7 αντιμετώπισε και λάθος ... jonkon2 Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 1 30 Μαΐου 2009 00:30
Firefox 3,1 Επονομάσαμε Firefox 3.5 evilfantasy Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 1 5 Μαρ 2009 18:49
Ποια κάρτα οθόνης είναι ο καλύτερος για τα τελευταία παιχνίδια rejuvenated Κάρτες Γραφικών & Monitors 4 15 Οκτ 2008 12:36
Πιο πρόσφατες για έναρξη μενού GONE! Mike0001 Λειτουργικά συστήματα Windows 4 15 Αυγ 2008 12:41
Παρακαλώ Βοήθεια με IE7 & Firefox μηνύματα λάθους Kazlane Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 6 20 Ιαν 2008 09:38
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.