manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Web Browsers & FTP Klijenti

Register

Nedavne greška sa krijesnica

Reply

Thread Tools
Old 12. prosinca 2007, 16:45
Novi član grupe

Default Nedavne greška sa krijesnica

(Niste sigurni u kojem se ova tema bi stati jer ja ne vidim forum za teme vezane uz internet ...)
Samo nekoliko minuta prije, ja se više ne može pristupiti prijatelj's blog jer moja krijesnica preglednik drži prikazujući ovaj "401 Web site je blokirana od strane administratora" poruka o pogrešci. Ja sam administrator moj laptop, ja mogu pristupiti blogu slobodno samo nekoliko minuta. Osim toga, sumnjam da bi jedna modna blogu imate opscen sadržaj bi to? Se bilo tko znati kako to onesposobiti ova poruka o pogrešci za Firefox? Ne mogu pronaći ništa što se odnose na Alati -> Opcije izbornika.

Hvala =)
Aiko ~ ~ Chan
Old 12. prosinca 2007, 16:51
Member Group

Ona bi se pod browserima i FTP klijenata. Ona će se preselili.

Kada se govori blokiran od strane administratora, možda to znači da je administrator bloga?
Old 12. prosinca 2007, 18:00
Novi član grupe

No to nije blokiran od strane administratora (zašto bi ona blokirati blog?). Mislim da je to čest greška previše.
Old 12. prosinca 2007, 18:01
Moderator / ica grupe

Preselio u web preglednicima & FTP Klijenti forum.

Jeste li pokušao resetovanje na ruter?

Old 13. prosinca 2007, 17:01
Novi član grupe

Resetovanje preglednik je jedini način da se ovo popraviti? Ne postoji neka opcija u pregledniku ili nešto otkazati ovaj? Im 'ne stvarno upoznati s računalima stoga Im' ne siguran gdje svi to početak, kao što su kako resetirati ruter, gdje se mogu naći na internetu opcija koje kontroliraju 401 pogrešku, i sl. Thnx.
Old 13. prosinca 2007, 17:17
Novi član grupe

Jedan od sučelja Ja sam težak to pristup ovaj tutorial blog:
http://www.mermaiddiaries.com/2006/11/build.html
Bilo koja od tutorial linkove na stranice koje će mi dati 401 pogrešku, ali ne i link na stranicu od samog. To je vrsta čudno.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.