kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Web böngésző és FTP Clients

Register

Legutóbbi hiba a Firefox

Reply

Téma eszközök
Old December 12, 2007, 16:45
Új tag Csoport

Default Legutóbbi hiba a Firefox

(Nem biztos, ha ez a téma is alkalmas, mivel nem látom a fórum az internettel kapcsolatos téma ...)
Csak egy pár perccel ezelőtt, azt már nem való a friend's blog mert a Firefox böngésző megjelenítését tartja ezt a "401 A honlap a rendszergazda letiltotta" hibaüzenet jelenik meg. Én vagyok a rendszergazda én laptop, és én is szabadon hozzáférhet a blog csak pár perce. Továbbá kétlem, a divat-blog volna olyan obszcén tartalmat volna? Tudja valaki, hogy hogyan kell letiltani ezeket a hibaüzeneteket a Firefox? Nem találok semmi kapcsolatban az Eszközök -> Beállítások menüben.

Kösz =)
Aiko chan ~ ~
Old December 12, 2007, 16:51
Csoport tagja

Ez alá webböngészők és FTP kliensek. Ez lesz mozgatni.

Amikor azt mondja blokkolta rendszergazda, talán ez azt jelenti, hogy a rendszergazda a blog?
Old December 12, 2007, 18:00
Új tag Csoport

Nem ez nem akadályozza az admin (miért õ blokkolni a blog?). Azt hiszem, ez egy gyakori hiba is.
Old December 12, 2007, 18:01
Moderátor Csoport

Áthelyezve a Web böngésző és FTP Clients fórum.

Ön próbálta magában foglaló router?

Old December 13, 2007, 17:01
Új tag Csoport

Is magában foglaló böngésző az egyetlen módja annak, hogy meg ezt? Nem létezik néhány lehetőség a böngésző vagy valami, hogy megszünteti ezt? Én nem igazán ismerik a számítógépeket így nem vagyok biztos benne, hogy hol kezdjem, mint hogy hogyan kell állítani a routert, hol találom meg az interneten, hogy az ellenőrzési lehetőségek a 401 hibát, stb Thnx.
Old December 13, 2007, 17:17
Új tag Csoport

Az egyik a helyszínek Próbálom hozzáférést a bemutató blog:
http://www.mermaiddiaries.com/2006/11/build.html
Minden a tutorial linkek az oldal adna nekem egy 401 hiba, de nem ez az oldal a linket is. Ez olyan furcsa.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Hiba felugró; IE7 találkozott már, és hiba ... jonkon2 Web böngésző és FTP Clients 1 30. május 2009 00:30
Firefox Firefox 3,1 Átnevezett 3,5 evilfantasy Web böngésző és FTP Clients 1 5. március 2009 18:49
Melyik videókártya a legjobb legújabb játékok rejuvenated Grafikus kártyák és monitorok 4 15. október 2008 12:36
Legújabbak a Start menü vége! Mike0001 A Windows operációs rendszerek 4 15. augusztus 2008 12:41
Kérjük, segítsen az IE7 és Firefox hiba üzenetek Kazlane Web böngésző és FTP Clients 6 20. január 2008 09:38
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.