![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| (Nem biztos, ha ez a téma is alkalmas, mivel nem látom a fórum az internettel kapcsolatos téma ...) Csak egy pár perccel ezelőtt, azt már nem való a friend's blog mert a Firefox böngésző megjelenítését tartja ezt a "401 A honlap a rendszergazda letiltotta" hibaüzenet jelenik meg. Én vagyok a rendszergazda én laptop, és én is szabadon hozzáférhet a blog csak pár perce. Továbbá kétlem, a divat-blog volna olyan obszcén tartalmat volna? Tudja valaki, hogy hogyan kell letiltani ezeket a hibaüzeneteket a Firefox? Nem találok semmi kapcsolatban az Eszközök -> Beállítások menüben. Kösz =) Aiko chan ~ ~ |
|
| |||
| |||
| Ez alá webböngészők és FTP kliensek. Ez lesz mozgatni. Amikor azt mondja blokkolta rendszergazda, talán ez azt jelenti, hogy a rendszergazda a blog? |
|
| |||
| |||
| Nem ez nem akadályozza az admin (miért õ blokkolni a blog?). Azt hiszem, ez egy gyakori hiba is. |
|
| |||
| |||
| Áthelyezve a Web böngésző és FTP Clients fórum. Ön próbálta magában foglaló router? |
|
| |||
| |||
| Is magában foglaló böngésző az egyetlen módja annak, hogy meg ezt? Nem létezik néhány lehetőség a böngésző vagy valami, hogy megszünteti ezt? Én nem igazán ismerik a számítógépeket így nem vagyok biztos benne, hogy hol kezdjem, mint hogy hogyan kell állítani a routert, hol találom meg az interneten, hogy az ellenőrzési lehetőségek a 401 hibát, stb Thnx. |
|
| |||
| |||
| Az egyik a helyszínek Próbálom hozzáférést a bemutató blog: http://www.mermaiddiaries.com/2006/11/build.html Minden a tutorial linkek az oldal adna nekem egy 401 hiba, de nem ez az oldal a linket is. Ez olyan furcsa. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hiba felugró; IE7 találkozott már, és hiba ... | jonkon2 | Web böngésző és FTP Clients | 1 | 30. május 2009 00:30 |
| Firefox Firefox 3,1 Átnevezett 3,5 | evilfantasy | Web böngésző és FTP Clients | 1 | 5. március 2009 18:49 |
| Melyik videókártya a legjobb legújabb játékok | rejuvenated | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 15. október 2008 12:36 |
| Legújabbak a Start menü vége! | Mike0001 | A Windows operációs rendszerek | 4 | 15. augusztus 2008 12:41 |
| Kérjük, segítsen az IE7 és Firefox hiba üzenetek | Kazlane | Web böngésző és FTP Clients | 6 | 20. január 2008 09:38 |
| Téma eszközök | |
| |