פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות

Register

לאחרונה שגיאה עם Firefox

Reply

שרשרת כלים
Old 12 דצמבר 2007, 16:45
קבוצת חברות חדשות

Default לאחרונה שגיאה עם Firefox

(לא בטוח איפה זה היה נושא מתאימים כמו שאני לא רואה פורום נושאים הקשורים לאינטרנט ...)
רק כמה דקות לפני, אני כבר לא יכול להיכנס לבלוג של חבר שלי, כי דפדפן האינטרנט Firefox שומר זה מציג "401 האתר חסומה על ידי מנהל" הודעת שגיאה. אני מנהל את הנייד שלי, ואני יכול לגשת באופן חופשי את הבלוג רק כמה דקות לפני. בנוסף, אני בספק אופנה הבלוג היה כל תוכן מגונה זה היה? מישהו יודע איך לבטל את הודעות השגיאה של Firefox? אני לא מוצא שום דבר הקשור ב כלים -> אפשרויות התפריט.

תודה =)
Aiko Chan ~ ~
Old 12 דצמבר 2007, 16:51
חבר קבוצת

הוא היה מגיע תחת דפדפני אינטרנט ו-FTP לקוחות. זה תקבלו זז.

כאשר היא חסומה על ידי מנהל אומר, אולי זה אומר מנהל את הבלוג?
Old 12 דצמבר 2007, 18:00
קבוצת חברות חדשות

לא, זו לא חוסמת את Admin (למה היא לחסום בלוג?). אני חושב שזה גם שגיאה משותפת.
Old 12 דצמבר 2007, 18:01
מנהל קבוצת

הגיע דפדפני אינטרנט & פורום לקוחות ה-FTP.

האם ניסית לאפס את הנתב?

Old 13 דצמבר 2007, 17:01
קבוצת חברות חדשות

האם לאפס את הדפדפן הדרך היחידה לתקן את זה? האם אין אפשרות לחלק את הדפדפן או משהו כדי לבטל את זה? אני לא ממש מכיר את המחשבים, כך אני לא בטוח היכן להתחיל, כמו כיצד לאפס את הנתב, איפה אני יכול למצוא באינטרנט את האפשרויות לשלוט שגיאה 401 וכו 'thnx.
Old 13 דצמבר 2007, 17:17
קבוצת חברות חדשות

באחד מהאתרים אני מנסה להיכנס זה בלוג של מורה:
http://www.mermaiddiaries.com/2006/11/build.html
כל אחד הדרכה קישורים בדף זה יתן לי שגיאה 401, אבל לא את הדף של הקישור עצמו. זה די מוזר.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
שגיאה קופץ; IE7 ו נתקל בטעות ... jonkon2 דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 1 ה -30 במאי 2009 00:30
שמם של Firefox 3.1 Firefox 3.5 evilfantasy דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 1 ה -5 בחודש מרץ 2009 18:49
איזו VideoCArd הוא הטוב ביותר עבור המשחקים האחרונים rejuvenated כרטיסי מסך & Monitors 4 ה -15 בחודש אוקטובר 2008 12:36
האחרונים על תפריט התחל נעלם! Mike0001 מערכות ההפעלה Windows 4 ה -15 לאוגוסט 2008 12:41
בבקשה עזרה עם IE7 & Firefox הודעות שגיאה Kazlane דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 6 20 ינואר 2008 09:38
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.