![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| (Nežinote kur ši tema būtų tinkamas, kaip aš nematau interneto forumas susijusiomis temomis ...) Just a few minutes ago, I nebegali patekti draugo dienoraštyje, nes mano Firefox naršyklė palaiko rodydami šią "401 interneto svetainės administratorius užblokavo" klaidos pranešimą. Aš esu iš mano nešiojamojo kompiuterio administratorius, ir aš galiu laisvai naudotis dienoraštį per kelias minutes. Be to, aš abejoju, mada dienoraštį turės kokį nors nepadoraus turinio bus jis? Ar kas nors žino kaip išjungti klaidų pranešimus "Firefox? I can't find anything related į Tools -> Options meniu. Ačiū =) Aiko chan ~ ~ |
|
| |||
| |||
| Jis ateis po naršyklės ir FTP klientais. Jis gaus perkelta. Kai jis sako blokuotas administratorius, galbūt tai reiškia, kad iš dienoraščio administratorius? |
|
| |||
| |||
| No it's not blocked by admin (kodėl ji blokuoti dienoraštis?). Manau, kad bendrų klaidų per daug. |
|
| |||
| |||
| Perkelta į naršyklės & FTP Klientai forumas. Ar bandėte naujo maršrutizatoriaus? |
|
| |||
| |||
| Ar naujo naršyklės vienintelis būdas išspręsti šią problemą? Ar yra šiek naršyklę ar kažkas galimybė atšaukti? Nesu labai susipažinęs su kompiuteriais taigi aš nesu įsitikinęs, kur pradėti, pavyzdžiui, kaip iš naujo nustatyti maršrutizatorių, kur galima rasti interneto puslapį, kurios kontroliuoja 401 klaidas ir tt Thnx. |
|
| |||
| |||
| Vienas svetainės Bandau pasiekti tai pamoka Dienoraštis: http://www.mermaiddiaries.com/2006/11/build.html Bet Tutorial nuorodos šiame puslapyje duos man 401 klaida, bet ne iš saitą pats puslapis. Tai rūšis keista. |