mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Web pārlūkprogrammas un FTP klienti

Register

Recent kļūdu ar Firefox

Reply

Thread Tools
Old Decembris 12, 2007, 16:45
New Member Group

Default Recent kļūdu ar Firefox

(Not pārliecināts, kur šīs tēmas iederētos kā es neredzu forums, interneta saistītām tēmām ...)
Tikai dažas minūtes atpakaļ, es vairs nevaru piekļūt drauga blogs jo mans firefox pārlūku tur attēlot šo "401 interneta vietne ir bloķēta ar administrator" error message. Es esmu administrators manu klēpjdatoru, un es varu piekļūt blog brīvi tikai dažas minūtes atpakaļ. Turklāt, es šaubos, modes blog būtu jebkādā neķītrs saturs būtu tai? Vai kāds zina, kā atspējot šo kļūdu ziņojumus uz Firefox? Es nevaru atrast jebko, kas saistīts ar Tools -> Options izvēlnē.

Paldies =)
Aiko ~ chan ~
Old Decembris 12, 2007, 16:51
Loceklis

Tas nāks ar Web pārlūkprogrammas un FTP klientu. Tas get izvērsa.

Kad tā saka bloķē administrators, varbūt tas nozīmē administratoru blog?
Old Decembris 12, 2007, 18:00
New Member Group

Nē tas nav bloķē admin (kāpēc viņa bloķēt blog?). Es domāju, ka tas kopējā kļūda too.
Old Decembris 12, 2007, 18:01
Moderator Group

Pārcelts uz Web pārlūkprogrammas un FTP Clients forums.

Vai esat mēģinājuši atgriezi router?

Old Decembris 13, 2007, 17:01
New Member Group

Vai atgriezi pārlūku vienīgais veids, kā salabot? Vai pastāv kādu iespēju pārlūkprogrammā vai kaut ko, lai atceltu šo? Es neesmu īsti pazīstams ar datoriem, tāpēc es neesmu pārliecināts, kur sākt, tāpat kā reset router, kur es varu atrast interneta opcijas, kas kontrolē 401 kļūdas utt thnx.
Old Decembris 13, 2007, 17:17
New Member Group

Viena no vietām es cenšos piekļuvi šo pamācību blog:
http://www.mermaiddiaries.com/2006/11/build.html
Jebkurš apmācība saites šajā lapā dos man 401 kļūdas, bet lapu no saites pati. Tā ir sava veida pareģojums.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.