rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Przeglądarki WWW i FTP Klienci

Register

Najnowsze błąd w Firefoksie

Reply

Narzędzia wątku
Old 12 grudnia 2007, 16:45
Nowe państwa grupy

Default Najnowsze błąd w Firefoksie

(Nie wiesz, gdzie ten temat pasuje jak nie widzę forum internetowe o tematyce związanej z ...)
Wystarczy kilka minut temu, nie mogą już uzyskać dostęp do znajomego blogu ponieważ mój Firefox przechowuje wyświetlania tego "401 Strona internetowa jest zablokowany przez administratora" komunikat o błędzie. Ja jestem administratorem mojego laptopa i mogę uzyskać dostęp do blogu swobodnie zaledwie kilka minut temu. Dodatkowo, wątpię mody blogu miałoby żadnych nieprzyzwoitych treści byłoby to? Czy ktoś wie jak wyłączyć te komunikaty o błędach w Firefoksie? Nie mogę znaleźć cokolwiek związane w Narzędzia -> Opcje menu.

Dzięki =)
Aiko chan ~ ~
Old 12 grudnia 2007, 16:51
Członek grupy

Byłoby pod Przeglądarki WWW i FTP klientów. To będzie przeniesiony.

Kiedy mówi zablokowane przez administratora, może to oznacza administratora bloga?
Old 12 grudnia 2007, 18:00
Nowe państwa grupy

Nie, nie jest zablokowana przez administratora (czemu ona zablokować blogu?). Myślę, że to błąd zbyt wspólne.
Old 12 grudnia 2007, 18:01
Moderator grupy

Przeniesiono do Przeglądarki WWW i FTP Klienci forum.

Czy próbowano zresetować router?

Old 13 grudnia 2007, 17:01
Nowe państwa grupy

Czy zresetowaniem przeglądarki jedyny sposób to naprawić? Nie ma niektórych opcji w przeglądarce lub anulować coś takiego? I'm not really znane z komputerów więc nie jestem pewien, od czego zacząć, takie jak zresetować router, gdzie mogę znaleźć w internecie opcji, które kontrolują 401 błędów, itp. Thnx.
Old 13 grudnia 2007, 17:17
Nowe państwa grupy

Jednym z miejsc Próbuję dostęp jest tym samouczku blogu:
http://www.mermaiddiaries.com/2006/11/build.html
Każdy z samouczka linki na tej stronie dałby mi błąd 401, ale nie stronie od połączenia się. Jest to rodzaj weird.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.