![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
(Nu este sigur că în cazul în care acest subiect ar potrivi ca nu pot vedea un forum de internet subiectele legate de ...)
Doar câteva minute în urmă, eu nu mai poate accesa un prieten Blog-ul meu, pentru că Firefox browserul continuă să afişeze acest "401 de site-ul este blocat de către administratorul de" mesaj de eroare. Sunt administrator al meu laptop, si am posibilitatea de a accesa blog-ul liber doar câteva minute în urmă. În plus, mă îndoiesc un blog de moda ar fi conţinut obscen orice ar fi el? Stie cineva cum să dezactivaţi aceste mesaje de eroare pentru Firefox? Nu găsesc nimic legat în Tools -> meniu de opţiuni. Mersi =) Aiko chan ~ ~ |
|
|
|||
|
|||
|
El va veni sub browsere Web şi FTP clienti. Acesta va primi mutat.
Când se spune blocate de către administrator, poate ca mijloace de administrator de blog? |
|
|
|||
|
|||
|
Nu nu este blocat de admin (de ce ar bloca un blog?). Cred că este o eroare prea comun.
|
|
|
|||
|
|||
|
Mutat la Web Browsers & FTP Clienti forum.
Aţi încercat resetare router? |
|
|
|||
|
|||
|
Resetare a browser-ului este singura cale de a rezolva această problemă? Nu există unele opţiune în browser pentru a anula sau ceva de genul asta? Nu sunt foarte familiarizat cu calculatoare deci nu sunt sigur de unde să încep, ca şi cum pentru a reseta router, în cazul în care pot găsi pe internet opţiuni de control care a 401 de eroare, etc Thnx.
|
|
|
|||
|
|||
|
Unul dintre site-urile Sunt este încercarea de a accesa acest tutorial blog:
http://www.mermaiddiaries.com/2006/11/build.html Orice tutorialul de link-uri de pe pagina pe care ar da-mi o eroare de 401, dar nu şi la pagina de la link-ul de la sine. Este un fel de ciudat. |