menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Webových prehliadačov & FTP Klienti

Register

Nedávne chyba s firefox

Reply

Thread Tools
Old 12.prosince 2007, 16:45
Nový člen skupiny

(Neviete, kde toto téma by vhodné ako nevidím fórum pre internet-súvisiacich témach, ...)
Len pred pár hodinami som si už prístup priateľovi to blog, pretože moje firefox prehliadač uchováva zobrazenie tejto "401 Tento web je blokovaný správcom" sa zobrazí chybové hlásenie. Som správca môjho notebooku, a já si otvorte blog voľne len pár minút. Navyše pochybuji, módne blog bude mať obscénny obsah by to? Vie niekto, ako zakázať tieto chybové správy pre firefox? Nemôžem nájsť čokoľvek, čo sa týka v Nástroje -> Možnosti menu.

Vďaka =)
Aiko chan ~ ~
Old 12.prosince 2007, 16:51
Člen Skupina

To by sa v rámci webových prehliadačov a FTP klientov. Bude mať premiestnená.

Keď to hovorí zablokované administrátora, možno to znamená, že správca blogu?
Old 12.prosince 2007, 18:00
Nový člen skupiny

Nie to nie je blokovaný admin (prečo by ju zablokovať blog?). Myslím, že je to príliš časté chyby.
Old 12.prosince 2007, 18:01
Moderátor skupiny

Premiestnená do webových prehliadačov & FTP klienti fóre.

Už ste vyskúšali nastavovanie routeru?

Old 13.prosince 2007, 17:01
Nový člen skupiny

Resetovanie prehliadač je jediný spôsob, ako to spravit? Nie je tam nejaké možnosti v prehliadači, alebo tak niečo zrušíte? Nejsem naozaj oboznámení s počítačmi tak si nejsem jistý, kde začať, tak ako to, ako resetovat router, kde možno nájsť na internete možnosti, ktoré majú k dispozícii 401 chýb, atď thnx.
Old 13.prosince 2007, 17:17
Nový člen skupiny

Jednou z lokalít som snažíte dostať sa táto výučba blogu:
http://www.mermaiddiaries.com/2006/11/build.html
Niektorou z tutorial odkazy na stránky, ktoré by mi dať 401 chýb, ale nie na stránke z vlastnej odkaz. Je to druh divný.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.