![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| (Нисте сигурни у којем се ова тема би стати јер ја не видим форум за теме везане уз интернет ...) Само неколико минута пре, ја се више не може приступити пријатељ'с блог јер моја ватра прегледач држи приказујући овај "401 Уеб сите је блокирана од стране администратора" порука о грешци. Ја сам администратор мој лаптоп, ја могу приступити блогу слободно само неколико минута. Осим тога, сумњам да би једна модна блогу имате опсцен садржај би то? Се било ко кноткле како за онемогућити ова порука о грешци за Фирефокс? Не могу наћи ништа што се односе на Алатке -> Опције менија. Хвала =) Аико ~ ~ Цхан |
|
| |||
| |||
| Она би се под прегледник и ФТП клијената. Она ће се преселили. Када се говори блокиран од стране администратора, можда то значи да је администратор блога? |
|
| |||
| |||
| Но то није блокиран од стране администратора (зашто би она онемогућиш блог?). Мислим да је то чест грешка превише. |
|
| |||
| |||
| Преселио у уеб прегледачима & ФТП Клијенти форум. Јесте ли покушао ресетовање на рутери? |
|
| |||
| |||
| Ресетовање прегледач је једини начин да се ово поправити? Не постоји нека опција у прегледачу или нешто отказати овај? Им 'не стварно упознати са рачунарима стога Им' не сигуран где сви то почетак, као што су како ресетирати рутери, где се могу наћи на интернету опција које контролишу 401 грешку, и сл тхнкс. |
|
| |||
| |||
| Један од интерфејса Ја сам тежак за приступ овај туториал блог: хттп://ууу.мермаиддиариес.цом/2006/11/буилд.хтмл Било која од туториал линкове на странице које ће ми дати 401 грешку, али не и линк на страницу од самог. То је врста чудно. |