![]() |
|
| |||
| |||
| (Not gibi ilgili konular ...) İnternet için bir forum görmüyorum bu konu uygun de emin Sadece birkaç dakika önce çünkü Firefox tarayıcı bu "401 Web sitesini görüntülemeye devam ederse, artık yönetici tarafından" hata iletisi engellenmiş olan bir arkadaşınızın günlüğü erişebilirsiniz. Ben dizüstü bilgisayarınızın yönetici oldum, ve serbestçe sadece birkaç dakika önce blog erişebilirsiniz. Ayrıca, herhangi bir müstehcen içeriğe sahip bir moda blogu şüphe Oldu mu? Does anyone nasıl Firefox için bu hata mesajı devre dışı bırakmak için biliyor musun? Hiçbir şey Araçlar ile ilgili bulamıyor -> Seçenekler menüsü. Teşekkürler =) Aiko ~ Chan ~ |
|
| |||
| |||
| Web tarayıcıları ve FTP istemcileri altında gelecek. Taşınmış alacak. Ne zaman yönetici tarafından engellendi diyor, belki de blogun yönetici demektir? |
|
| |||
| |||
| Hayır bu yönetici tarafından engellenmiş değil (neden o bir blog engeller?). Ben bir çok hata olduğunu düşünüyorum. |
|
| |||
| |||
| Web tarayıcıları ve FTP'ye Müşteriler forumu taşındı. Bir yönlendirici sıfırlamayı denediniz mi? |
|
| |||
| |||
| Bunu düzeltmek için tek yol tarayıcı sıfırlamanızı mi? Değil tarayıcı veya bu iptal etmek için bazı seçenek var mı? Gerçekten bilgisayarlar nerede, nasıl, nerede internet seçeneklerini kontrol 401 hata bulabilirsiniz yönlendirici sıfırlamak için, vb thnx başlatmak için emin değilim bilgi sahibi değilim. |
|
| |||
| |||
| Bir erişmeye çalışıyorum siteleri bu eğiticide Blogunuz: http://www.mermaiddiaries.com/2006/11/build.html Kendisini bağlantısından herhangi bir 401 hata verecek o sayfadaki Öğreticiyi bağlantı değil, sayfa. Bu garip naziksiniz. |
![]() |
|
| Bookmarks |