менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб-браузери & FTP-клієнти

Register

Остання помилка в Firefox

Reply

Різьба Інструменти
Old 12 грудня 2007, 16:45
Нові члени групи

(Не знаєте, де ця тема буде відповідати як я не бачу форуму по зв'язаних з Інтернет теми ...)
Всього декілька хвилин тому, я більше не може звертатися блозі одного, тому що мій браузер Firefox підтримує відображення цієї "401 веб-сайт заблокований адміністратором" повідомлення про помилку. Я є адміністратором мого ноутбука, і я можу отримати доступ до блогу вільне всього кілька хвилин тому. Крім того, я сумніваюся, мода блог буде мати ніяких непристойним змістом б це? Хто-небудь знає, як відключити ці повідомлення про помилки для Firefox? Я не можу знайти все, що пов'язано в Сервіс -> Параметри меню.

Спасибо =)
Айко Chan ~ ~
Old 12 грудня 2007, 16:51
Член групи

Було б підпадати під веб-браузери і FTP клієнти. Вона буде отримати переїхали.

Коли він говорить заблоковано адміністратором, можливо, це означає, що адміністратор блогу?
Old 12 грудня 2007, 18:00
Нові члени групи

Ні, це не заблокований адміністратором (чому б вона блоку блог?). Я думаю, це поширена помилка теж.
Old 12 грудня 2007, 18:01
Модератор групи

Переїхав у веб-браузерах & Клієнти FTP форум.

Ви намагалися скинути маршрутизатор?

Old 13 грудня 2007, 17:01
Нові члени групи

Є перевстановлення браузера єдиний спосіб виправити це? Хіба не існують деякі додаткові опції в браузері або щось скасувати це? Я не дуже знайомі з комп'ютерами так що я не знаю, з чого почати, наприклад, як скидання маршрутизатора, де я можу знайти "Властивості оглядача", які контролюють 401 помилки і т.д. Thnx.
Old 13 грудня 2007, 17:17
Нові члени групи

Один з сайтів, які я намагаюся отримати доступ до цей підручник блозі:
http://www.mermaiddiaries.com/2006/11/build.html
Будь-яке навчальний посібник з посиланнями на сторінки, що дасть мені 401 помилку, але не на сторінку з самої посиланням. Це види дивно.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.