![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| (Не знаєте, де ця тема буде відповідати як я не бачу форуму по зв'язаних з Інтернет теми ...) Всього декілька хвилин тому, я більше не може звертатися блозі одного, тому що мій браузер Firefox підтримує відображення цієї "401 веб-сайт заблокований адміністратором" повідомлення про помилку. Я є адміністратором мого ноутбука, і я можу отримати доступ до блогу вільне всього кілька хвилин тому. Крім того, я сумніваюся, мода блог буде мати ніяких непристойним змістом б це? Хто-небудь знає, як відключити ці повідомлення про помилки для Firefox? Я не можу знайти все, що пов'язано в Сервіс -> Параметри меню. Спасибо =) Айко Chan ~ ~ |
|
| |||
| |||
| Було б підпадати під веб-браузери і FTP клієнти. Вона буде отримати переїхали. Коли він говорить заблоковано адміністратором, можливо, це означає, що адміністратор блогу? |
|
| |||
| |||
| Ні, це не заблокований адміністратором (чому б вона блоку блог?). Я думаю, це поширена помилка теж. |
|
| |||
| |||
| Переїхав у веб-браузерах & Клієнти FTP форум. Ви намагалися скинути маршрутизатор? |
|
| |||
| |||
| Є перевстановлення браузера єдиний спосіб виправити це? Хіба не існують деякі додаткові опції в браузері або щось скасувати це? Я не дуже знайомі з комп'ютерами так що я не знаю, з чого почати, наприклад, як скидання маршрутизатора, де я можу знайти "Властивості оглядача", які контролюють 401 помилки і т.д. Thnx. |
|
| |||
| |||
| Один з сайтів, які я намагаюся отримати доступ до цей підручник блозі: http://www.mermaiddiaries.com/2006/11/build.html Будь-яке навчальний посібник з посиланнями на сторінки, що дасть мені 401 помилку, але не на сторінку з самої посиланням. Це види дивно. |