![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Здравейте всички!
Бих искал да знам дали му е възможно дори да изтеглите Safari за Windows Vista Бизнес Айв tryed но когато започна да ми казва, че той има проблем и shutsdown. Има ли грешка име Windows просто ми каза, че ще се намери решение (Бих искал това решение някой път тази година) LOL!. Някой има anyideas? Благодарности Бен |
|
|
|||
|
|||
|
Цитат:
Аз честно DONT знам проблема. Но мога да ви уверя, изглед е източникът. Просто понижи до XP, пътя си струва |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Отидете тук: http://www.apple.com/safari/
Изтегляне на нов монтажник. Избери една, без да QT (Знам, че всеки, който се опита, че той не успя) Инсталирате, ако тя иска да се инсталира плъгини кажа, че не QT плъгини. Сега се опитват. Някои системи може да върви, докато други могат. Той е изключително bugged и почти неизползваем. Моята система: Сателит Toshiba A200-28P
|
|
|
|||
|
|||
|
Благодаря за съдействието!
|
|
|
|||
|
|||
|
Е, не работи?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Използвах сафари за известно време за XP, беше o. .. к, но whent обратно към Firefox
|
|||
|
|||
|
Не все още dosent работата си мислите, че може да бъде всичко с факта, аз имам Opera, Firefox, Netscape и IE си система.
Тези за уеб страница изпитване не просто шега от нея. Ако на това нещо, преди да съжалявам за това, но са се спусна от моите крака. |