![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni! Chtěl bych vědět, zda její ještě možné stáhnout Safari pro Windows Vista BUSINESS IVE tryed, ale i když je to začátek mi říká, že je problém a shutsdown. Je znát chyba název okna jen mi říká, že bude nalezeno řešení (rád bych, že řešení někdy v tomto roce) lol!. někdo dostal anyideas? Díky Ben |
|
| |||
| |||
| Citace:
I dont čestně znát problém. Ale mohu vás ujistit, vista je zdroj. Jen downgrade na XP, svým způsobem za to |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jdi sem: http://www.apple.com/safari/
Stáhněte si novou instalaci. Vyberte si jedno bez QT (všichni víme, kdo se pokusil jsem se, že to nepodařilo) Instalaci, pokud se žádá o instalaci pluginů říct, že ne QT pluginy. Teď si to vyzkoušet. Některé systémy nelze spustit, zatímco jiní mohou. Je nesmírně bugged a téměř nepoužitelný. Můj systém: Toshiba Satelite A200-28p
|
|
| |||
| |||
| Díky za pomoc! |
|
| |||
| |||
| No, udělal to funguje? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Použil jsem safari na chvíli na xp, bylo o. .. ale k whent zpět na firefox
| |||
| |||
| No ještě dosent práci si myslíte, že by to mohlo být něco s tím jsem operu, Firefox, Netscape a IE na mém systému. Tyto webové stránky pro zkoušení není jen zábava to. By řekl něco dříve, než mi to líto, ale bylo přivezeno z mých nohou. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Service Pack 2 pro Windows Server 2008 a Windows Vista | Bubba | Operační systémy Windows | 4 | 27. května 2009 08:22 |
| Nelze nainstalovat Windows Vista nebo Windows 7 | jimbeis462 | Operační systémy Windows | 22 | 15. května 2009 01:56 |
| Foxmarks nyní pracuje s IE a Safari | evilfantasy | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 3 | 3. března 2009 15:49 |
| Pokud se systém Windows Vista 64 bit? | paul4skin | Operační systémy Windows | 7 | 21. Září 2008 10:27 |
| Safari pro Windows | Macmac508 | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 1 | 21. březen 2008 10:13 |
| Thread Nástroje | |
| |