![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας όλοι! Θα ήθελα να μάθω αν η ακόμα δυνατό να κατεβάσετε το Safari για τα Windows Vista Επιχειρηματικές IVE tryed αλλά κάθε φορά που ξεκινώ αυτό μου λέει ότι υπάρχει πρόβλημα και shutsdown. Υπάρχει σφάλμα γνωρίζουν μόνο windows όνομα μου λέει ότι θα βρεθεί μια λύση (Θα ήθελα αυτή τη λύση κάποια στιγμή φέτος) lol!. Έχεις κανέναν anyideas; Ευχαριστώ Ben |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Ειλικρινά dont ξέρτε το πρόβλημα. Αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω vista είναι η πηγή. Απλά για να υποβαθμίσουν XP, το δρόμο του αξίζει |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πηγαίνετε εδώ: http://www.apple.com/safari/
Κατεβάστε ένα νέο πρόγραμμα εγκατάστασης. Διαλέξτε τη μία ΧΩΡΙΣ QT (όλοι ξέρω ποιος προσπάθησε ότι, παρέλειψε) Εγκαταστήστε, εάν το ζητά να εγκαταστήσετε plugins πω ότι δεν QT plugins. Τώρα δοκιμάστε το. Ορισμένα συστήματα δεν μπορεί να εκτελεστεί, ενώ άλλες μπορεί να είναι. Είναι εξαιρετικά bugged και σχεδόν άχρηστα. Το σύστημά μου: Toshiba Satellite A200-28ιζ
|
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για τη βοήθεια! |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν, το έκανε έργο; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i χρησιμοποιούνται σαφάρι για λίγο για XP, ήταν o. .. ια αλλά whent πίσω στο firefox
| |||
| |||
| Δεν ακόμη dosent εργασία νομίζετε ότι θα μπορούσε να είναι κάτι με το γεγονός να έχω όπερα, Firefox, Netscape και IE για το σύστημά μου. Τα μέτρα αυτά για την ιστοσελίδα δοκιμών δεν αφορά μόνο τη διασκέδαση του. Αν κάτι του είπε πριν από τη λύπη μου όμως ήταν ότι έσπευσε από τα πόδια μου. |