![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Pozdrav svima!
Htjela bih znati da li je moguće da čak i njen Download Safari za Windows Vista Poslovni Ive tryed ali svaki put kad sam ga pokrenuti kaze mi da postoji problem i shutsdown. Tu je znati error Naziv prozora samo reći mene to će pronaći rješenje (Htjela bih da je rješenje negdje u ovoj godini) lol!. bilo tko je dobio anyideas? Hvala Ben |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Ja iskreno ne znam taj problem. Ali ja uvjeravam vas vista je izvor. Dovoljno je snižavati na XP, svoj put isplati |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Idi ovdje: http://www.apple.com/safari/
Preuzmite novi Installer. Birajte onu bez QT (svi mi znamo koji su pokušali da, to nije uspjelo) Instalirati, ako se traži da instalirate plugins reći da ga ne QT dodataka. Sada pokušajte ga. Neki sustavi ne mogu pokrenuti, dok drugi mogu. Izuzetno je bugged i gotovo neupotrebljiv. My System: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
|
|||
|
|||
|
Hvala za jedan dan pomoć!
|
|
|
|||
|
|||
|
Pa, to radi?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ja iskorišten za safari, a na XP, to je bio o. .. već k whent natrag na Firefox
|
|||
|
|||
|
Nema još dosent rad Mislite li da bi se mogla ništa s činjenicom imam Opera, Firefox, Netscape i IE na moj sistem.
Imati ove web stranice za testiranje, ne samo u zabavi od toga. Trebala bi nešto rekao i prije o tome, ali žao bilo jurnu mojih stopala. |