![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello mindenkinek! Szeretném tudni, ha még lehet letölteni Safari for Windows Vista BUSINES ive tryed de amikor én kezdtem, hogy azt mondja, van egy probléma és shutsdown. Van tudom hiba neve ablakok csak azt mondja, hogy megoldást találjanak (Azt szeretném, hogy ez a megoldás valamikor év) lol!. akárki kapott anyideas? Köszönöm Ben |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Őszintén dont tud a problémáról. De biztos lehetsz benne kilátás van a forrás. Csak leértékeli az XP, a maga módján megéri |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ugrás ide: http://www.apple.com/safari/
Töltse le az új telepítő. Pick a QT nélkül (tudom mindenkinek, aki megpróbált, hogy ez nem sikerült) Telepítése, ha azt kéri, hogy telepítse plugins mondani, hogy nem QT plugins. Most próbáld meg. Néhány rendszer nem tudja futtatni, míg mások nem. Ez rendkívül lehallgatni, és szinte használhatatlan. My System: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Köszi a segítséget! |
|
| |||
| |||
| Hát ez meg? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Régebben szafari egy ideig a xp-ben o. .. k, de whent vissza firefox
| |||
| |||
| Nincs még adag munka Mit gondolsz, meg lehetne valami azzal a ténnyel van Opera, Firefox, Netscape és IE on my system. Ezeket a weboldal vizsgálata nem csak a szórakozás is. Amennyiben az említett valami előtt Sajnálom, de nem rontott a lábam. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Service Pack 2 a Windows Server 2008 és Windows Vista | Bubba | A Windows operációs rendszerek | 4 | 27. május 2009 08:22 |
| Nem lehet telepíteni a Windows Vista vagy Windows 7 | jimbeis462 | A Windows operációs rendszerek | 22 | 15. május 2009 01:56 |
| Foxmarks most működik IE és a Safari | evilfantasy | Web böngésző és FTP Clients | 3 | 3. március 2009 15:49 |
| Ha a Windows Vista 64 bites? | paul4skin | A Windows operációs rendszerek | 7 | 21. Szeptember 2008 10:27 |
| Safari for Windows | Macmac508 | Web böngésző és FTP Clients | 1 | 21. március 2008 10:13 |
| Téma eszközök | |
| |