![]() |
|
| |||
| |||
| שלום לכולם! הייתי רוצה לדעת אם אפשר גם את ההורדה Safari ל-Windows Vista busines ive tryed אבל בכל פעם שאני מפעיל אותו זה אומר לי שיש בעיה ו shutsdown. יש שם שגיאה של Windows יודע בדיוק אומר לי שזה יהיה למצוא פתרון (אני מבקש כי פתרון מתישהו השנה) LOL!. מישהו חייב anyideas? תודה בן |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אני באמת מכיר את הבעיה dont. אבל אני יכול להבטיח לך Vista הוא המקור. רק כדי להוריד בדרגה XP, את הדרך שווה את זה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לך כאן: http://www.apple.com/safari/
הורד חדשה Installer. בחר את אחד ללא Qt (כולם אני יודע שניסו את זה, הוא נכשל) התקן, אם הוא מבקש להתקין plugins לא אומר את זה Qt plugins. נסה את זה עכשיו. כמה מערכות לא יכול להפעיל אותו בעוד אחרים יכולים. זה מאוד bugged וכמעט לא שמיש. המערכת שלי: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| תודה על העזרה! |
|
| |||
| |||
| ובכן, האם זה עובד? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I used Safari לזמן על XP, זה היה K o. .. אבל whent לראש Firefox
| |||
| |||
| Dosent עדיין לא עובד האם אתה חושב שזה יכול להיות שום דבר עם העובדה שיש לי אופרה, Firefox, Netscape ו-IE שלי על המערכת. האם אלה בדיקות עבור דף אינטרנט, לא רק את הכיף של זה. של האם אמר משהו לפני מצטער על זה אבל היה מבוהל של הרגליים שלי. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Service Pack 2 עבור Windows Server 2008 ו-Windows Vista | Bubba | מערכות ההפעלה Windows | 4 | -27 במאי 2009 08:22 |
| אין אפשרות להתקין את Windows Vista או ב-Windows 7 | jimbeis462 | מערכות ההפעלה Windows | 22 | ה -15 במאי 2009 01:56 |
| Foxmarks עכשיו עובד עם IE and Safari | evilfantasy | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 3 | 3rd מרץ 2009 15:49 |
| איפה ניתן להשיג את Windows Vista 64 סיביות? | paul4skin | מערכות ההפעלה Windows | 7 | 21 ספטמבר 2008 10:27 |
| Safari ל-Windows | Macmac508 | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 1 | 21st מרץ 2008 10:13 |
| שרשרת כלים | |
| |