![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hello All! Norėčiau sužinoti, ar jos dar galima atsisiųsti Safari for Windows Vista bussines IVE tryed, bet kai aš pradedu tai jis man sako yra problema ir shutsdown. Yra žinau klaida pavadinimas langai tik man sako, kad bus rastas (norėčiau, kad tirpalas kada šiais metais) LOL!. Anyone got anyideas? Ačiū Ben |
|
| |||
| |||
| Citata:
Aš sąžiningai Nežinau problema. Bet galiu jus patikinti, Vista šaltinį. Tiesiog downgrade į XP, pakeliui verta |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eiti čia: http://www.apple.com/safari/
Atsisiųskite naują montuotojas. Pasirinkite be QT (po vieną kiekvienam Žinau, kas bandė, kad jai nepavyko) Diegti, jei ji prašo įdiegti įskiepiai pasakyti, ne QT plugins. Dabar pabandykite jį. Kai kurios sistemos negalima paleisti, o kiti gali. Nepaprastai Bugged ir beveik nenaudojamas. Mano sistema: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Ačiū už pagalbą! |
|
| |||
| |||
| Na, padariau tai veikia? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I used safari ant XP, o buvo o. .. k, bet whent Atgal į Firefox
| |||
| |||
| Ne dar dosent darbas Ar manote, kad galima būtų ką nors su tuo turiu Opera, Firefox, Netscape ir IE mano sistema. Ar šiuos tinklalapius bandymai ne tik kad jis įdomus. Jei apie kažką prieš Atsiprašome, tačiau apie tai buvo mesti mano kojų. |