![]() |
|
| |||
| |||
| Hello all! Es gribētu zināt, vai tā pat iespējams lejupielādēt Safari priekš Windows Vista Biznesa IVE tryed bet kad es sāku tā tas man saka, ka ir problēma un shutsdown. Nav zināms kļūda nosaukums windows tikai saka, tas atradīs risinājumu (es gribētu, ka risinājumu dažkārt šogad) lol!. kāds got anyideas? Pateicība Ben |
|
| |||
| |||
| Quote:
Es godīgi dont know problēmu. Bet es varu jums apliecināt, vista ir avots. Just downgrade uz XP, tā kā tā vērts |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Go here: http://www.apple.com/safari/
Download jaunu uzstādītājam. Izvēlēties vienu bez KS (visi es zinu, kas mēģināja, ka tā nav) Uzstādīt, ja tā lūdz, lai uzstādītu plugins pateikt, tas nav QT plugins. Tagad mēģināt to. Dažās sistēmās nevar palaist to, bet citi var. Tas ir ļoti bugged un gandrīz nelietojamu. Mana sistēma: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Paldies par palīdzību! |
|
| |||
| |||
| Nu, did it work? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i lieto safari, lai, kamēr uz XP, tas bija o. .. k, bet whent atpakaļ pie Firefox
| |||
| |||
| Nav vēl dosent darbu, jūsuprāt, varētu būt kaut kas ar to man ir Opera, Firefox, Netscape un IE manā sistēmā. Vai šos mājas lapā testēšanai ne tikai jautri par to. Ja par kaut ko teica pirms žēl par šo taču bija metās manas kājas. |