![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci! Chcel by som vedieť, či jej ešte možné stiahnuť Safari pre Windows Vista BUSINESS IVE tryed, ale aj keď je to začiatok mi hovorí, že je problém a shutsdown. Je poznať chyba názov okna len mi hovorí, že sa nájde riešenie (rád bych, že riešenie niekedy v tomto roku) lol!. niekto dostal anyideas? Vďaka Ben |
|
| |||
| |||
| Citácia:
I dont čestne poznať problém. Ale môžem vás uistiť, vista je zdroj. Len downgrade na XP, svojim spôsobom za to |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Choď sem: http://www.apple.com/safari/
Stiahnite si novú inštaláciu. Vyberte si jedno bez QT (všetci vieme, kto sa pokúsil som sa, že to nepodarilo) Inštaláciu, ak sa žiada o inštalácii pluginov povedať, že nie QT pluginy. Teraz si to vyskúšať. Niektoré systémy sa nedá spustiť, zatiaľ čo iní môžu. Je nesmierne bugged a takmer nepoužiteľný. Môj systém: Toshiba Satellite A200-28p
|
|
| |||
| |||
| Vďaka za pomoc! |
|
| |||
| |||
| No, urobil to funguje? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Použil som safari na chvíľu na xp, bolo o. .. ale k whent späť na firefox
| |||
| |||
| No ešte dosent prácu si myslíte, že by to mohlo byť niečo s tým som operu, Firefox, Netscape a IE na mojom systéme. Tieto webové stránky na testovanie nie je len zábava to. By povedal niečo skôr, ako mi to ľúto, ale bolo privezené z mojich nôh. |