![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Поздрав свима!
Хтела бих да знам да ли је могуће да чак и њен Доунлоад Сафари за Уиндоус Виста Пословни Иве трыед али сваки пут кад сам га покренем казе ми да постоји проблем и схутсдоун. Ту је знати еррор Назив прозора само рећи мене за ће пронаћи решење (Хтјела бих да је решење негде у овој години) лол!. било ко је добио аныидеас? Хвала Бен |
|
|
|||
|
|||
|
Куоте:
Ја искрено не знам тај проблем. Али ја увјеравам вас виста је извор. Довољно је снижавати на КСП, свој пут исплати |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Иди овде: хттп://ууу.аппле.цом/сафари/
Преузмите нови инсталиран. Бирајте ону без КТ (сви ми знамо који су покушали да, то није успело) Инсталирати, ако се тражи да инсталирате плугинс рећи да га не КТ додатака. Сада покушајте га. Неки системи не могу покренути, док други могу. Изузетно је буггед и готово неупотребљива. Мы Сыстем: Тосхиба сателлите А200-28П
|
|
|
|||
|
|||
|
Хвала за један дан помоћ!
|
|
|
|||
|
|||
|
Па, то ради?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ја искориштен за Сафари, а на КСП, то је био о. .. већ к ухент назад на Фирефокс
|
|||
|
|||
|
Нема још досент рад Мислите ли да би се могла ништа с чињеницом имам Опера, Фирефокс, Нетсцапе и ИЕ на мој систем.
Имати ове веб странице за тестирање, не само у забави од тога. Требало би нешто рекао и пре о томе, али жао било јурне мојих стопала. |