![]() |
|
| |||
| |||
| Hello all! Eğer onun da Windows Vista Business indirmek Safari mümkün ama tryed ive zaman i orada bana bir sorun ve shutsdown ise bunu bilmek istiyorum. Sadece bir çözüm bulacaksınız söylüyor hata adı pencereler biliyor (i bazen bu yıl) lol bu çözüm istiyorum olduğunu!. herkes anyideas var mı? Teşekkürler Ben |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Ben dürüstçe sorun bilmiyorduysanız. Ama uzak manzara kaynak olduğunu garanti edebilirsiniz. XP Sadece bozmak, yoluna Değer |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Buraya gidin: http://www.apple.com/safari/
Yükle yeni bir yükleyici. ) QT olmaksızın Kim bunun başarısız denedim bildiğiniz bir (herkes Seçim Yükleme, bu eklentileri hiç QT eklentileri söyleyinceye kurmak ister. Şimdi deneyin. Diğerleri bazı sistemler bu çalıştıramazsınız. Bu son derece kullanışlı ve hemen hemen dinlenmişti olduğunu. Benim Sistemi: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Yardım için teşekkür ederiz! |
|
| |||
| |||
| Evet, bu iş mi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben XP üzerinde bir süre, bu o. .. K Safari ancak geri Firefox için whent
| |||
| |||
| Hayır hala dosent iş bu gerçeği i bir şey olabilir sizce benim bilgisayardan opera, Firefox, Netscape ve IE var. Bu sadece eğlenceli web sayfası bu test için var. Gerektiğini söyledi şey önce hakkında ama üzgünüm benim ayak sıkıştırılmak oldu. |