![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт усім!
Я хотів би знати, навіть якщо його можна завантажити Safari для Windows Vista Busines Ive Tryed але коли я почала він розповідає мені є проблеми і shutsdown. Існує знати про помилки Windows ім'я просто розповідає мені, що знайдемо рішення (я б хотів щось рішення в цьому році) LOL!. anyideas кого-небудь є? Спасибо Бена |
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Я чесно не знаю цю проблему. Але я можу запевнити вас в перспективі є джерелом. Просто, щоб знизити XP, свій образ стоїть |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Відразу тут: http://www.apple.com/safari/
Завантажити нові установки. Виберіть один без QT (всіх, кого я знаю, хто пробував, вона не змогла) Установити, якщо він просить встановити плагіни кажу це не QT плагінів. Тепер спробуйте його. Деякі системи не можуть запустити його в той час як інші можуть. Це надзвичайно прослуховується і майже непридатними для використання. Моя система: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
|
|||
|
|||
|
Дякуємо за допомогу!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ну, як це працює?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Я використав для сафарі в той час як на XP, було o. .. К, але whent Назад до Firefox
|
|||
|
|||
|
Немає ще доцент роботу, ви думаєте, може бути що завгодно, щоб з тим, я Opera, Firefox, Netscape і IE на моєму комп'ютері.
Лі ці веб-сторінки для тестування не лише задоволення. Якщо щось сказав про до шкодую про це, але було кинулися моїх ніг. |