mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Web Browsers & FTP Clienti

Register

Safari pentru Windows

Reply

Thread Tools
Old 21st Mar 2008, 09:38
Grupul de stat

Default Safari pentru Windows

Am instalat recent Windows Safari pe PC-ul meu de la http://www.apple.com

Dacă-mi place modul în care vă place Mac unele programe de lucru, dar nu trebuie să fie clasate ca un tradator, ar trebui să faceţi o încercare, sa goood!
Old 21st Mar 2008, 10:13
Moderator Group

Default Safari pentru Windows

O grămadă de defecte recent au fost făcute publice. Asiguraţi-vă că este actualizat.

Citat:
Anterior, la data de Tuesday, Apple a lansat o nouă versiune a acestuia Safari browser de Web care abordate 13 probleme de securitate. Apple's major ultimele patch-uri, în decembrie 2007, conţinea mai mult de 40 de remedieri.
http://www.informationweek.com/manag...leID=206904729

De asemenea, verificaţi PREZENTUL

Reply

Register

Marcaje

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
Windows 7; Windows Movie Maker pentru a încetat să funcţioneze! xactly General Chat Software 7 15 noiembrie 2009 15:33
Microsoft a lansat Windows 7 şi Windows Server 2008 R2 philthomas Sisteme de operare Windows 0 23 iulie 2009 01:54
Service Pack 2 pentru Windows Server 2008 şi Windows Vista Bubba Sisteme de operare Windows 4 27 mai 2009 08:22
Foxmarks Acum Funcţionează cu IE şi Safari evilfantasy Web Browsers & FTP Clienti 3 3 martie 2009 15:49
Safari web browser-ul pe Windows Vista MySlowQuietLife Web Browsers & FTP Clienti 7 10 februarie 2008 13:26
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.