![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am instalat recent Windows Safari pe PC-ul meu de la http://www.apple.com Dacă-mi place modul în care vă place Mac unele programe de lucru, dar nu trebuie să fie clasate ca un tradator, ar trebui să faceţi o încercare, sa goood! |
|
| |||
| |||
| O grămadă de defecte recent au fost făcute publice. Asiguraţi-vă că este actualizat. Citat:
De asemenea, verificaţi PREZENTUL |
![]() |
|
| Marcaje |
Similar Threads | ||||
| Fir | Thread Starter | Forum | Răspunsurile | Ultimul mesaj |
| Windows 7; Windows Movie Maker pentru a încetat să funcţioneze! | xactly | General Chat Software | 7 | 15 noiembrie 2009 15:33 |
| Microsoft a lansat Windows 7 şi Windows Server 2008 R2 | philthomas | Sisteme de operare Windows | 0 | 23 iulie 2009 01:54 |
| Service Pack 2 pentru Windows Server 2008 şi Windows Vista | Bubba | Sisteme de operare Windows | 4 | 27 mai 2009 08:22 |
| Foxmarks Acum Funcţionează cu IE şi Safari | evilfantasy | Web Browsers & FTP Clienti | 3 | 3 martie 2009 15:49 |
| Safari web browser-ul pe Windows Vista | MySlowQuietLife | Web Browsers & FTP Clienti | 7 | 10 februarie 2008 13:26 |
| Thread Tools | |
| |