по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Браузъри Уеб & FTP клиенти

Register

Странни събития с IE8

Reply

Нишка Инструменти
Old 17 юни 2009 г., 13:06
Номер на групата

Default Странни събития с IE8

Няколко седмици преди инсталиран IE8 векове, тъй като тогава той трябва да катастрофа най-малко 10 пъти на ден и продължава да влезете ме от всички уебсайтове, за да бъде член на който да намеря много дразнещо.

Но странно нещо беше днес и Не знам дали тя е свързана, но имах проблем с моя оръдието принтер Отпечатване на уеб страницата, която ще се замразява екрана, така че ми трябваше да излезете и да започнете да излекува този .... .. Така, че аз може да се нуждаят от хардуера актуализация е като Windows е актуализиране съвсем малко наскоро ........ Така че отиде в Windows и той казва, аз нужда SP2 2007 г. и още няколко актуализации 2007, който вече имате и е вече на SP2 месеца преди тя да се актуализира SP3.

Някой да знае какво става???
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Странно код !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 bradleyjoes Digital Imaging & Принтери 1 7 Декември 2008 12:50
Странна регистър Fix? Haun Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 7 16-то Nov 2008 14:01
Странно Проблем samey44 Звук, Тонколони & MP3 Плейъри 7 6-ти септември 2008 04:30
Странно матрица за PC - харесвам помагам angloengland Графика на карти & Монитори 3 22 ноември 2007 01:08
Странно Разширение: -. Яр nand998 Общи Софтуер Чат 3 21 Окт 2007 07:16
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc